Ingatlan keresőX
Tisztelt ügyfeleim, kedves látogató!

Engedje meg, hogy pár szóban bemutatkozzam.
Torday Tibor vagyok, 57 éves vállalkozó, 13 éve ingatlanokkal, több mint 11 éve hitelekkel is foglalkozom.
Bank semleges hitelközvetítői munkám folyamán elsősorban az ingatlanfedezetű jelzáloghitelek területén tevékenykedem, de pénzügyekkel kapcsolatban a számlavezetéstől a befektetésekig állok ügyfeleink rendelkezésére, hogy a számukra legmegfelelőbb megoldásokat megtaláljam.
Előző munkahelyemen, multinacionális környezetben szerzett kereskedelmi és vezetői képességeimet szeretném kamatoztatni az ingatlanszakmában, annak minden szegmensét lefedve, legyen szó értékesítésről, hitel vagy biztosítási ügyek intézéséről.
Ezért döntöttünk úgy, hogy franchise partnerként, családi vállalkozásban kezdünk dolgozni feleségemmel a XVII.kerületben és a pesti agglomerációban, Magyarország piacvezető ingatlanforgalmazójánál az Otthon Centrumnál.
Hiszem, hogy a sikeres üzlet, mindig az ügyfél legmagasabb szintű kiszolgálásán alapul, legyen szó eladásról, vételről, vagy akár „csak” érdeklődésről.
Megújult irodánkban felkészült kollégáimmal állunk rendelkezésére, ingatlannal kapcsolatos kérdéseire nálunk szakértő és pontos válaszokat, információkat, adunk. Segítséget nyújtunk az egyik legmeghatározóbb eseménynél, az ingatlanvásárlásnál/ eladásnál
Köszönöm megtisztelő figyelmét.
1173 Budapest XVII. kerület , Cinkotai út 2.
Hétfő - Péntek: 9-17

Elvégzett képzéseim

  • Energetikai tanúsítvány előkészítése

Kínálatomból

eladó családi ház

Index image
32

eladó újépítésű ikerház

Index image
4

eladó újépítésű ikerház

Index image
2