Ingatlan keresőX
"The costumer is the king" - A vevő a király!
Ez az alapja a munkámnak, mely során az ügyfeleim igényeit, elvárásait középpontba helyezve közösen megtaláljuk a legjobb megoldást. Már több, mint 20 éve a hiteltanácsadóként dolgozom, sok száz sikeres ügylettel és több milliárd Forint értékben kifolyósított hitellel a hátam mögött.

A régóta jól működő, személyes banki kapcsolataim hozzájárulnak ahhoz, hogy az ügyfeleim mindig a legjobb konstrukciót kapják. Hiszem, hogy a gyorsan változó világunkban, a biztos szakmai háttér és rugalmasság a garancia a sikerhez. Fontosnak tartom a hiteltanácsadásnál a jogszabályi és pénzügyi környezet kellő ismeretét, hogy az egyedi feltételeket és igényeket kezelve, minden helyzetből a legjobbat lehessen kihozni.

Egyedi kamatot harcolok ki, melyet a bankok nem adnak meg az utcáról betérő ügyfeleknek. Segítek az állami támogatások maximális kihasználásában, az egyszeri költségek csökkentésében, és megkeressük milyen extra kedvezményekre jogosult. Az elejétől a végéig segítem, hogy gyors és zökkenőmentes legyen a hitelezési folyamat.

A teljes hitelpiacot lefedő, bankfüggetlen hiteltanácsadás és ügyintézés szolgáltatásunk díjmentes. Az egyedi hitelkalkuláció elkészítéséhez várom szíves megkeresését.
1137 Budapest XIII. kerület , Pozsonyi út 39.
H-P: 9-18

Elvégzett képzéseim

  • Általános otthontanácsadó