Ingatlan keresőX

Bízd pénzügyeidet az Otthon Centrum szakértőire!

Nem tudod, merre indulj a bankok és pénzügyek szövevényes útvesztőjében? Segítünk! Bankfüggetlen, megbízható és professzionális hiteltanácsadó szakembereink mindent tudnak a különböző konstrukciókról, támogatásokról és hitelfelvételi lehetőségekről; ráadásul tudásukat ingyenes tanácsadás formájában osztják meg veled!

Használd hitelkalkulátorunkat, amely a piacon elérhető pénzügyi konstrukciók közül segít kiválasztani a legmegfelelőbbet. Szolgáltatásunk bankfüggetlen és díjmentes!

Állami támogatásokat vennél igénybe? Lakásbiztosításra van szükséged? Pénzügyekben kérnéd a segítségünket? Görgess tovább!

Az álmaink megvalósításának sokszor csupán pénzügyi lehetőségeink szabnak határt. Legyen szó ingatlanvásárlásról vagy egyéb, személyi célú hitelfelvételről, szakértő kollégáink országszerte, díjmentesen állnak rendelkezésedre. Célunk, hogy közösen találjuk meg a rád és álmaidra szabott, legmegfelelőbb megoldást.

Érdekel

Nem tudod, merre indulj? Mi segítünk eligazodni a hitelek és támogatások útvesztőiben! Az a törekvésünk hívta életre speciális pénzügyi divíziónkat, mely magasan képzett és sokat tapasztalt pénzügyi szakemberek hátterével működik, hogy segítségünkkel az állami támogatások igénybevétele a lehető leggördülékenyebben történjen.

Érdekel

Már több mint 20 éve szívügyünk, hogy álmai otthonához, ingatlanjához segítsük ügyfeleinket. Ki mástól számíthatsz hát nagyobb elkötelezettségre, ha lakás- vagy életbiztosításáról van szó? Ugyanazzal a szakértelemmel gondolkodunk ügyfeleink biztosításairól, mint ahogy ingatlanjáról, befektetéseiről, hiteleiről.

Érdekel

Szakértőink segítségével megtaláljuk azt a pénzintézeti partnert, akivel forgóeszköz igényedet vagy beruházásodat a legeredményesebben tudod finanszíroztatni. Elkészítünk, és a partner bankoknál elbíráltatunk minden, jelenleg elérhető rövid-, vagy középtávú konstrukciót. Segítséget nyújtunk a konstrukció kiválasztásában és a banki kapcsolat megkeresésében. A beruházásra vonatkozóan szakmai segítséget nyújtunk a finanszírozásához szükséges banki hitel elbírálásáig.

Érdekel

Szakértő segítségünkkel 13 biztosítótársaság nyugdíjbiztosítási termékei közül biztosan megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb konstrukciót.

Érdekel

Bízd pénzügyeidet az Otthon Centrum szakértőire!

Így dolgozunk mi

Az Otthon Centrum Holding - az ingatlanközvetítésen túl - megannyi pénzügyi szolgáltatással segíti ügyfeleit: legyen szó hitelről, biztosításról, vagy akár privát nyugdíjmegtakarításról, készséggel állunk rendelkezésedre.

Ügyfeleink legtöbbször lakáscélú hitel kapcsán kérik szakértő segítségünket

Hitelfelvételkor az információ hiánya komoly anyagi hátrányt okozhat. A hitelfelvétellel kapcsolatos döntést jelentős mértékű lakossági hitelt kihelyező, országos lefedettségű bankfüggetlen szakértői csapat segítségével érdemes meghozni. A HC Központ Kft. 2000. augusztusi indulása óta már több tízezer elégedett ügyfél bízta hitel ügyeinek intézését. Munkatársaink jelentős banki hitelezési, tanácsadói és vezetői tapasztalattal rendelkező szakértők, komoly pénzintézeti kapcsolatrendszerrel. A hitelügyintézés során kényelmet, általunk elérhető ügyfélkedvezményeket, ügyfélközpontúságot, szakértelmet, hatékony ügyletmenedzsmentet biztosítunk, így segítségünkkel ügyfeleink pénzt és időt takaríthatnak meg.

A kényelem előnye:

Nem kell minden bankba elmenni, mert nálunk több, mint 100 hitelterméket tudsz egy kapus rendszeren keresztül, gyorsan és egyszerűen összehasonlítani.

A spórolás előnye:

A bankok ajánlatában nagy eltérés lehet. Segítségünkkel a számodra legkedvezőbbet választhatod ki, így akár milliós (10 millió Ft hitelösszeg, 20 éves futamidőn mérve) nagyságrendű is lehet az összeg, amit megtakarítunk.

A szakértelem előnye:

Ismerjük az egyes banki hitelezési szabályok specifikumait, ezáltal ügyfeleink számára személyre szabottan találjuk meg a legkedvezőbb banki ajánlatot - olyan megoldást, amely minden helyzetben elérhető számodra.

Szakértő segítség díjmentesen:

A törvény értelmezése szerint "független többes ügynökök" vagyunk. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy több bank, hasonló (versengő) termékét közvetítjük ügyfeleinknek. A bankokkal szerződésben állunk ennek a tevékenységnek a végzéséhez, így ismerjük a termékeiket, kondícióikat, folyamataikat, dokumentációs igényeiket is. Díjazásunk a banki partnereink által történik, ennek mértéke nem terheli az ügyfeleket, sőt a jelentős közvetített volumenhez mérten olyan kedvezményeket vagyunk képes elérni, amely segítségével az ügyfél általunk kedvezőbb konstrukcióhoz jut.

Felügyeleti megfelelés - biztonság ügyfeleinknek, partnereinknek:

A hitelközvetítő tevékenység végzése engedélyhez kötött, amelyet a Magyar Nemzeti Bank szigorú feltételek teljesítése (személyi, tárgyi, felelősségi, stb.) esetén ad ki és rendszeresen ellenőriz. A mi engedélyünk törzsszáma: EN-I-707/2010

Fordulj hozzánk bizalommal hitel témában, kollégáink hamarosan felveszik Veled a kapcsolatot!