Ingatlan keresőX

Miért fontos a professzionális segítség az ingatlaneladásban?

 1. Mert nekünk ez a szakmánk!
  Ahogy más egy fodrász által vágott frizura, mint az otthoni hajnyíróval készített, úgy különbözik az ingatlaneladás is, ha szakember végzi, mint ha magunk próbálkoznánk vele. Persze, előbb-utóbb valószínűleg te is boldogulnál, csak a mennyiért, a mikor, és a hogyan lenne más – sok esetben teljesen más. Mi mindennap ezt csináljuk, nekünk ez a szakmánk. Velünk sikerre vagy ítélve!

 2. Mert tudjuk, mennyi az annyi!
  A hazai ingatlanpiac vezető ingatlanközvetítőjeként tapasztalt szakembereink kiterjedt adatbázis alapján összehasonlító piaci elemzés készítésével állnak rendelkezésedre, így reális képet kaphatsz ingatlanod értékéről és a várható eladási árról. Amennyiben hivatalos értékbecslésre van szükséged, független értékbecslőink minden esetben alapossággal, körültekintően, függetlenül és pártatlanul járnak el az ingatlan felbecslésekor. Velünk nincs túlárazott, nyakadon maradó ügylet, vagy alulárazás miatt elvesztegetett százezrek, akár milliók.

 3. Mert profi ingatlanvideót készítünk számodra!
  Te melyik eladó ajánlatát vélnéd komolyabbnak: aki a mobiljával készít néhány félig jó képet, vagy akinek szakember által felvett, igényes, jól megkomponált videó és fotó mutatja be az ingatlanát? Mert mi ilyen vizuális anyagokat készítünk ügyfeleink számára.

 4. Mert visszük az ügyeket!
  Alkudozó, lerázhatatlan vevőjelölt? Intézzük. Erőszakos ingatlanos? Intézzük. Komolytalan nézelődő? Intézzük. Napi huszonnégy hívás és négy ingatlanmegtekintés? Intézzük. Érted, helyetted.

 5. Mert végigkísérünk az adásvétel teljes folyamatán!
  A hirdetés elkészítésétől kezdve az első megtekintésen át, az alku folyamatán, a megegyezésen és szerződéskötésen keresztül a hitelfelvételig és kulcsátadásig ott vagyunk veled, hogy minden esetben a meghozhasd a számodra legkedvezőbb döntéseket.