Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, DHZ051615
Pilisvörösvár

149 900 000 Ft

  • 224m²
  • 6 szoba
Kiemelt megbízás

Ritkaság a piacon, Pilisvörösvár csendes kertvárosi részében egy minden igényt kielégítő családi ház saját kis kerti tóval, két szaunával, két jakuzzival, fürdő dézsával várja új lakóit.
Szabadságliget, Pilisvörösvár frekventált részén található. Kitűnő úthálózattal, kertvárosi hangulatú utcákkal, környékkel, csenddel és nyugalommal bíró része a településnek.  

Az épület alsó szintje 2014-ben épült, ytong szerkezetű, majd 2022-ben a felső színt is elkészült. Az épületet a legmodernebb technológiai berendezésekkel látták el. A napelem rendszer 3,64 kw energia termelése ellátja az egész épületet. A nyílászárók, 5 db fa, és a többi helyen műanyagból készültek. Biokandalló, és egy teljesen új beépítetlen gázkazán is a része az árnak. Az alsó és felső szinten is ki lett alakítva padlófűtés, amennyiben valakinek ez lenne az igénye. Az infrapanelek, és a napelemek ezt kiváltva, tökéletesen melegen tartják az épületet a téli időszakban. A térburkolat viacolorból, és köböl készült.
A kerti tó felett kis hídon sétálva eljuthatunk a hátsó relaxációs részére a kertünknek. A kis tóban kedves kis arany halak élnek.
Nagyméretű kerti tároló, műhely is a tulajdonosok előrelátását dicséri. A két autó részére kialakított fedett parkoló pedig tökéletes döntés volt. A kaput elektromosan nyithatjuk, zárhatjuk.
Két jakuzzi, egy Finn, és egy infra szauna teszi kellemesé az itt élők napjait. Továbbá egy dézsafürdő is tartozik az eddig sem szerény kínálatunkhoz. A kerti grill pedig családunk és barátaink pihenését, vendégül látását teszi könnyűvé. A kerti világítást a napelem rendszer biztosítja. Apropó a kert, külön mikroklímával rendelkezik ezért az öntözéssel nem lesz gondunk. A ház kívül igényes kőburkolatot kapott.

A keret, és az udvar:
Belépve a telekre elénk tárul maga az épület, jobb kéz felől az autóparkoló, és egy fedett kuka tároló került elhelyezésre. Az elő kert, kerítéssel zárt így akár kisállat tartása esetén külön zárható.  Az épület főbejárata is innen található. Hátrafelé indulva belépünk a kerti birodalomba, ahol rögtön jobbra a teraszon egy jakuzzi és egy szauna található, tovább haladva kert jobb hátsó sarkában fák árnyékában megbújva egy kerti tároló, kis barkács műhely kapott helyet. A hátsó kert középső részén  a kis kerti oázis és a kis tó tárul a szemünk elé. Itt a tulajdonosok sok időt töltöttek el relaxációval, figyelve a kis kert élőlényeket, halakat. A tó mögött pedig egy igazi pihenő sarok lett kialakítva. A kertben rengeteg zöld, növény, fák bokrok találhatóak.

A ház:
Az épületbe belépve egy tágas előszobába érünk, innen bal irányba egy kamra került kialakításra ahonnan tovább haladva az étkezőn keresztül elérünk a szép konyhába. de ne rohanjunk ennyire előre. Egyenesen az előszobából a hatalmas nappaliba érkezünk, a honnan már a kert látványa is nyugalmat és meghittséget nyújt számunkra. A nappali első részén keresztül juthatunk el az étkezőbe és a konyhába. Innen az emeletre, vagy pedig jobbra fordulva a pihenő helységbe. Innen nyílik a szauna és a közeledő, a fürdő és dolgozó szoba. Majd hátul a kertbe juthatunk ismét.
Az emeltre felérve a lépcsővel szemben egy nagyméretű hálószoba, és egy tágas privát terasz, ahol egy jakuzzi kényezteti az itt élőket. Az emeleten ezen kívül további három szoba, fürdőszoba, és két erkély kapott még helyet.

A leírást szinte a végtelenségig tudnánk folytatni, de amennyiben úgy érzi, hogy megtalálta az igazit, el tudná itt képzelni az életét, akkor már csak egy dolga maradt hátra. Hívjon és tekintse meg élőben is ezt a csodálatos családi házat.

Regisztrációs szám

DHZ051615

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
egyéb
Méret
224 m²
Bruttó méret
224 m²
Telek méret
657 m²
Terasz / erkély mérete
37,4 m²
Fűtés
egyéb
Belmagasság
280 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Dél-kelet
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Építés éve
2014
Fürdőszobák száma
2
Fekvés
udvari
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Kertkapcsolatos
igen

Helyiségek

nappali
38.69 m²
szoba
4.6 m²
szoba
11.9 m²
szoba
12.6 m²
szoba
21.8 m²
szoba
11.5 m²
hall
7.1 m²
közlekedő
11.9 m²
konyha-étkező
19.1 m²
kamra
2.8 m²
fürdőszoba-wc
5.8 m²
fürdőszoba-wc
11.2 m²
veranda
12.6 m²
veranda
9.9 m²
veranda
8.79 m²
veranda
6.2 m²
lépcsőház
6.6 m²
Korcsog Melinda
Korcsog Melinda

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
21

eladó lakás

Index image
25

eladó családi ház

Index image
17

eladó családi ház

Index image
30

eladó lakás

Index image
16

eladó ikerház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
20

eladó családi ház

Index image
18