Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H442635
Sződ

117 900 000 Ft

  • 168m²
  • 5 szoba

Nagycsaládos álomOtthon Sződön

Sződ tüneményes kertváros az északi agglomeráció két legnagyobb települése, Dunakeszi és Vác között.
Autópálya csatlakozása lévén a Főváros mellett megbújva, - ám attól 25 perces autóútra található.
Kedveltsége abban rejlik, hogy bár lakossága növekszik, és korszerű új intézményeket kapott, -például gyönyörű iskolát, hűen ragaszkodik és őrzi falusias báját.
Fő utcáján haladva spalettás, muskátlis ablakos házak, virágos előkertek, útra hajló gyümölcsfák és liliomok kísérik az ide térő útját.
A településre rákeresve láthatjuk, hogy egyedülálló módon körbe mindenütt zöld veszi körül, így ideális a természetközelbe vágyó Családok számára, akik szabadidejüket egészséges levegőben, erdőben túrázva, mezőn sétálva, szántóföldeken őzeket lesve képzelik.
Itt, új építésű lakóparki környezetben, rendezett aszfaltos utca nívós házainak szomszédságában került eladósorba egy fiatal CSALÁDI HÁZ.
Kuriózum méretű (majd' 1000m2) saroktelken helyezkedik el, már beállt dísznövényzettel telepítve és ciprusfallal szeparálva. Méretéből adódóan minden is megvalósítható, medence létesíthető, kerti grill vagy kerti konyha építhető, sütögető hellyel, játszótérrel, hintával komplett gyerekbirodalom alakítható ki, -és még mindig jut hely a konyhakertnek, focikapunak és tollasozni :)
A ház fiatal, ehhez mérten újszerű, KIVÁLÓ állapotnak örvend. Alaprajzi elosztása ideálissá teszi egy nagycsalád kényelmének szolgálatára.
Földszinten kényelmes előszoba, nagy beépített szekrénnyel, szeparált wc+kézmosó a vendégek számára, bárpultos tágas, gépesített konyha, fényárban úszó nappali-konyha, és a szülő részleg: hálószoba saját fürdőszobakapcsolattal.
A konyha letisztult frontjai, a nappali beépített design paneles bútorzata, a burkolatok homogén színvilága egységes, modern otthonos érzést teremt. Minden irányból nagy ablakokból ömlik be a fény, a lábunk alatt kellemesen dolgozik a padlófűtés, a nappaliból nyíló teraszt praktikusan téliesíthetővé tették tulajdonosai.
Emeleti szinten 3 nagy méretű, sok ablakos hálószoba, polcrendszerrel felszerelt gardróbhelyiség és és valóban hatalmas, duplamosdós, épített zuhannyal és káddal is ellátott fürdőszoba kapott helyet.
Padlástér a pakolásra, kamra a háziasszony segítségére, - minden a praktikum jegyében, átgondoltan került kialakításra.

Az épület újszerű, KORSZERŰ 2018-ban kiviteleződött, 38as pth tégla falazattal, 10cm dryvit hőszigeteléssel, szintek közti betonfödémmel, sávos alapozással. Hőszabályozása gázkazánról kombináltan működik (padlófűtés+radiátoros hőleadók), termoüveges nyílászárókkal (teljes redőnyözéssel), cserépfedéssel.

A kertben 2 autónak fedett, viacolorozott beálló áll rendelkezésre.

Található még a telken egy svédpaneles mobil-készház (közművesített!) , mely modern, nívós megoldást nyújt bárkinek aki mikrovállalkozását otthonról menedzselné, avagy idős nagyszülővel, felnőtt korú gyermekkel költözne elszeparálva , -mégis együtt.
Helyet nyújthat kis kozmetikának, tanulószobának, irodának...

Jöjjön el, tekintse meg ha csendes helyen keresi Családja új Otthonát, ha fontos szempont a főváros közelsége, ha nem akar kompromisszumot kötni, -és elege van az apró szobákból, az ide-oda pakolásból, az élhetetlen telekméretekből, és olyan végleges megoldást keres, ahol egy nagycsalád már kivitelezte a tökéletes megoldást!


/alaprajz és videó feltöltése folyamatban/

Regisztrációs szám

H442635

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
168 m²
Bruttó méret
180 m²
Telek méret
948 m²
Terasz / erkély mérete
10 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
270 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Dél-nyugat
Állapot
kiváló
Homlokzat állapota
Kiváló
Környék
csendes, zöld
Építés éve
2017
Fürdőszobák száma
2
Fedett beállók száma
2
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van

Helyiségek

előszoba
7.2 m²
közlekedő
3.3 m²
wc-kézmosó
2.18 m²
kamra
2.04 m²
konyha
17.12 m²
nappali-étkező
17.61 m²
szoba
10.44 m²
fürdőszoba-wc
2.45 m²
lépcsőház
3.51 m²
közlekedő
11.54 m²
szoba
11.06 m²
szoba
11.37 m²
szoba
11.93 m²
fürdőszoba-wc
13 m²
gardrób
6.06 m²
Bazsó Balázs
Bazsó Balázs

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Dunakeszi

eladó sorház

Index image
42

eladó újépítésű családi ház

Index image
6

eladó családi ház

Index image
25

eladó panel lakás

Index image
30

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
18

eladó ikerház

Index image
36