Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H470053
Makó, Gerizdes

14 000 000 Ft

  • 54m²
  • 2 szoba

Tiszta levegő, csend és nyugalom - ezt kínálja ez aprócska családi ház!

Kedves Érdeklődő!
Örömmel mutatok be Önnek egy különleges lehetőséget, ami egy igazi otthonhoz vezető utat kínál. Ajánlatom egy vegyes falazatú családi ház, mely 60-90 napos költözhetősséggel várja új tulajdonosát!
Az ingatlan elhelyezkedése a csendet és tiszta levegőt kedvelőknek ideális, mivel Makó Gerizdes városrészének legszélső utcájában található. A városközpont autóval 5 perc, gyalogosan 30 perc, kerékpárral 9 perc alatt elérhető. Autóbusz megálló 500 méterre, bevásárlási lehetőség 800 méterre található.
Az ingatlan hasznos alapterülete 54 négyzetméter, míg a hozzá tartozó telek mérete 559 négyzetméter. Belül két szoba került kialakításra, melyek padlószőnyeggel fedettek, alattuk pedig beton található. Az előszoba, étkező, konyha, fürdőszoba és közlekedő mind járólapokkal burkoltak.
Az ingatlan állapota átlagosnak mondható, ugyanakkor minden apró részletre igyekeztek odafigyelni, például alá van rakva és víz-szigetelt is, illetve a szobákba műanyag ablakok kerültek beépítésre. Ez azt jelenti, hogy Önnek már csak egyéni ízlése és elképzelése alapján kell az ingatlant otthonossá varázsolnia.
Az ingatlan közmű bekötései sem okoznak csalódást. Elektromos áram, víz és városi csatorna mind rendelkezésre állnak. A gáz bekötése jelenleg még csak a telken belül található, de lehetőség nyílik a későbbi bővítésre.
A kandalló melege és a hűtő-fűtő klíma egyaránt gondoskodik a tökéletes hőmérséklet megteremtéséről. A melegvizet villanybojler biztosítja. Az udvaron található egy 23 négyzetméteres téglaépület, jelenleg tárolóként működik, de könnyedén kialakítható különálló lakrésszé is. A megbízók elsősorban a készpénzes vevők jelentkezését várják!
Ne habozzon, vegye fel velem a kapcsolatot a részletekért és a megtekintésért.

Makóról bővebben itt: http://mako.hu/makoi-seta/

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H470053 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#ujotthon #otthonvadaszat #csaladielet #különlegesingatlan #megtekintes #ingatlankinalat #otthonteremtes #otthon #csaladi #kandallo #otthoncentrommako #hagymatikum #mako #otthoncentrum #nyugalom #csendes #elerhetootthon #ingatlan #koltozesrekesz #csaladihaz #ingatlanpiac #ingatlaneladas #ingatlanvasarlas #otthonkereses #bekoltozhetohaz #ingatlanertekesites #otthonteremtes

Regisztrációs szám

H470053

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
54 m²
Bruttó méret
70 m²
Telek méret
559 m²
Fűtés
kályha (faszén)
Belmagasság
230 cm
Tájolás
Észak-kelet
Állapot
átlagos
Homlokzat állapota
Átlagos
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1935
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

szoba
14.74 m²
szoba
18.62 m²
konyha
4.41 m²
ebédlő
3.79 m²
fürdőszoba-wc
4.92 m²
előszoba
4.29 m²
közlekedő
2.71 m²
Csirik Nikoletta
Csirik Nikoletta

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Makó

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
44

eladó családi ház

Index image
28

eladó családi ház

Index image
29

eladó telek

Index image
8

eladó családi ház

Index image
71

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
27

eladó családi ház

Index image
30

eladó lakás

Index image
29

eladó családi ház

Index image
40

eladó családi ház

Index image
43