Ingatlan keresőX
Üdvözöllek! Csirik Nikoletta vagyok, az Otthon Centrum franchise partnere és hitelközvetítő. Viszonylag még újnak számítok a hitelközvetítők között, de az elmúlt egy év alatt rengeteget tanultam a szakmáról és az emberi kapcsolatokról egyaránt. Igyekszem mindig a legjobbat kihozni a lehetőségekből és szerencsére ebben az ügyfeleim is partnerek. Sok sikeres ügyintézés, pozitív hitelbírálat van mögöttem, sokak álma, célja valósult meg ezáltal. Az ügyfelek mindig mások és mindegyik a maga módján különleges. Igyekszem legjobb tudásom szerint segíteni őket a jövőben is.

A pénzügyi világ sokszor ijesztő lehet, de néha csak egy kis segítségre van szükség, hogy átlássuk a jelenlegi helyzetet és felmérjük a lehetőségeket. Éppen ez az én szerepem: hogy megkönnyítsem az életedet, hogy ne kelljen a bankokkal és a hitelcégekkel birkózni. Időt és pénzt megtakarítva hatékonyan, gyorsan teljes körű szolgáltatást nyújtani.

Ha olyan hitelt keresel, ami teljes mértékben a TE igényeidhez, élethelyzetedhez igazodik , akkor ne habozz felkeresni! Minden egyes ügyfelemmel együtt azon dolgozom, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbb megoldást, amely lehetővé teszi, hogy elérjük a kitűzött célokat.
6900 Makó , Deák Ferenc utca 14.
Hétfőtől-péntekig 09.00-17.00

Elvégzett képzéseim

  • Social média ingatlanhirdetések kezelése
  • Youtube csatornák hatékony kezelése
  • Általános otthontanácsadó