Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H473368
Tiszaderzs

5 600 000 Ft

  • 98m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó mellett, Tiszaderzsen, falusi CSOK igénybevételére alkalmas, felújítandó családi ház ELADÓ!

Tiszaderzs a Tisza-tó egyik kiemelt kis települése, ahol a pihenés mellett a múltat idéző kézművesség is működik. A település a tótól kb. 3 km-re helyezkedik el a déli oldalon, Tiszafüredtől mint egy 15 kilométerre. A falunak külön kikötője van, ahol lehetőség adatik a saját tulajdonú vízi járművet kikötni, tárolni. A kikötő körül egy kis, pár utcából álló nyaraló rész épült ki, melynek a hangulata magával ragadja az embert.

A településen Polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, Posta, óvoda, iskola, különböző boltok találhatók, így kényelmesebbé téve a minden napokat az itt élők és az ide látogatók számára.

Ezen a barátságos emberek által lakott, igazi tiszai településen ajánlok egy felújítandó, tégla alapokra, vályog falazattal, borított sárfödémmel, fa tetőszerkezettel, cserép fedéssel, az 1960-as évek elején épült lakóházat. Az épületben két szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel, kamra, nyári konyha és két folyosó van kialakítva. Az eredeti épület egy hosszú tornáccal épült, melynek a tetőszerkezetét tégla pillérek tartották. Az idők folyamán ezt a tornácot parapet falazattal és üvegfallal lezárták, így növelve a hasznos teret. Ebből a hosszú folyosóból lett leválasztva a fürdőszoba, WC-vel.

A kertben bontandó melléképületek is vannak és egy ásott kút, melyben 11 db beton kútgyűrű lett elhelyezve. Az udvaron termő gyümölcsfák, diófa, valamint szőlőlugas is van, melyek a tulajdonost ellátják friss gyümölccsel

Ajánlom mindazoknak, akik a Tisza szerelmesei. Amennyiben egy saját otthont szeretne a tó közelében, akkor érdemes ezt választani. Statikailag jó állapotban van, de a képeken is látszik, hogy erősen felújítandó, hisz régen lakatlan és az eltelt évek ott hagyták rajta a nyomukat.

Az állam által biztosított falusi CSOK támogatás igénybe vehető. Ezek alapján ajánlani tudom azoknak is, akik állandó ott lakással szeretnék megoldani a jövőjüket, hisz egy közel 100 négyzetméteres házat tud a felújítás után a család igénybe venni.

Amennyiben az olvasott információk felkeltették érdeklődését és szeretné személyesen is megnézni, akkor kérem keressen a megadott telefon számon, egyeztessünk időpontot és velem együtt meggyőződhet a leírtakról.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Hétvégén értékesítési ügyeletet tartunk!

Várom megkeresését!!

#tiszato #falusicsok #allamikedvezmenyek #tiszaderzs #pihenes #vizisportok #tiszaikikotok

Regisztrációs szám

H473368

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vályog
Méret
98 m²
Bruttó méret
117 m²
Telek méret
1 132 m²
Fűtés
cserépkályha (vegyes)
Belmagasság
265 cm
Tájolás
Dél
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagos
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1961
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

előszoba
17 m²
konyha-étkező
11 m²
szoba
22 m²
szoba
13 m²
közlekedő
8 m²
fürdőszoba-wc
4 m²
kamra
11 m²
konyha-étkező
12 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó telek

Index image
4

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
31

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8