Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H477174
Nagypáli

16 900 000 Ft

  • 45m²
  • 2 szoba
Kiemelt megbízás

Csodaország márpedig létezik! Úgy hívják magyarul, hogy Nagypáli!

Az alábbi hirdetésben, a Zala vármegyei csodafalu egyik csendes utcájában található , zártkert besorolású 11733 m2- es ingatlant kínálom megvételre.

Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában!

Hogy miért csodafalu?
A település irányítója és a képviselő testület 1997-ben meghirdették a Zöld Út falufejlesztési programot. Azt tűzték ki célul, hogy egy fejlett, európai színvonalú, önfenntartó települést alakítsanak ki:
megújuló energiaforrásokat alkalmaznak, környezettudatosan élnek, erre ösztönzik az ott élőket, közösségeket építenek, nagy szerepet szánnak a környezetvédelemnek és a turizmusnak, helyi termékeket állítanak elő.
A különböző intézkedéseknek köszönhetően – többek között kiépült egy amerikai stílusú lakópark, mely jelenleg csaknem 80 családnak biztosít otthont – nőtt a falu lakosságszáma, hiszen 1996-ban 274-en laktak ott, most csaknem 600-an és a falu fiatalodását mutatja, hogy az első Mikulás-ünnepségen 12 gyermek kaphatott csak csomagot, tavaly decemberben már 110.
Az összes intézkedéseknek köszönhetően az önkormányzat és az intézményei egyáltalán nem használnak gázt, a villamosenergia-szükségletüknek pedig a 89 százalékát maguk állítják elő.

Az általunk megvételre kínált zártkert MK besorolású, kifüggesztéses mezőgazdasági kertes terület, 10%- ban beépíthető a felszín felett és 10%- ban a felszín alatt, az építmény gazdasági épület lehet, maximum magassága nem haladhatja meg az 5 métert. Méretéből adódóan megvásárlásához Aranykalászos Gazda, vagy Őstermelői igazolvány szükséges.

Mostani tulajdonosa dísznövény kertészet céljára használta, még most is találhatók rajta ezekből a növényekből: ciprusok, évelők, díszcserjék, de gyümölcsfák is.
A rajta álló épület különlegessége, hogy több mint kétszáz éve épült, borona falazatú ház, amely állandó lakhatásra nem alkalmas. Jelenleg tárolás céljára használják.
Az ingatlan aszfaltos úton megközelíthető, az utcában minden közmű rendelkezésre áll.

A legközelebbi nagyváros Zalaegerszeg mindössze 8 kilométerre található.

A régióban történő fejlesztésnek köszönhetően megépítésre kerül a Zalaegerszeget elkerülő gyorsforgalmi út, amely Nagypáli határát is érinti.
Az eladásra kínált terület ilyen szempontból kiváló befektetés lehet akár lakópark, vagy telephely céljára is, mivel a tervezett elkerülő út nyomvonalától nem messze található.

A település rengeteg díjat, kitüntetést kapott eddig – 2021-ben például az Év Digitális Faluja lett Nagypáli –, csodájára járnak az országból és külföldről is.

Aki itt lakik, tudja, érzi, hogy modern, környezettudatos, abszolút élhető, tiszta levegőjű, tiszta vízű, korszerű berendezésekkel ellátott, a XXI. századnak megfelelően működtetett intézményekkel rendelkező, gyönyörű virágokkal díszített, ugyanakkor a múltjára, hagyományaira büszke településen él.

Legyen részese Ön is ennek a csodának!
Keressen a megadott elérhetőségeken, nézzük meg együtt!

Regisztrációs szám

H477174

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vályog
Méret
45 m²
Bruttó méret
60 m²
Telek méret
11 733 m²
Belmagasság
220 cm
Tájolás
Dél-nyugat
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagos
Környék
csendes, zöld
Építés éve
1780
Víz
Utcán
Gáz
Utcán
Villany
Utcán
Csatorna
Utcán

Helyiségek

szoba
10 m²
szoba
10 m²
előszoba
15 m²
tároló
10 m²

Irodánk kínálatából - Zalaszentgrót

eladó családi ház

Index image
25

eladó családi ház

Index image
26

eladó ikerház

Index image
26

eladó nyaraló

Index image
24

eladó telek

Index image
12