Ingatlan keresőX
Eladó telek, T036749
Kunhegyes

4 900 000 Ft

  • 2 037m²
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Kunhegyesen, frekventált helyen, nagy területű építési telek ELADÓ!

Jász-Nagykun-Szolnok vármegye Észak-Keleti régiójában, a Tisza-tótól 13 km-re található Kunhegyes. Itt tekinthető meg az ország 2. legnagyobb két tornyos református temploma, valamint
a szépen felújított, üzemképes Komlósi- féle szélmalom. A település nagy mezőgazdasági területekkel rendelkezik, mely munkalehetőséget biztosít az itt élők számára. Az ipari területen kisvállalkozások működnek, melyek szintén foglalkoztatnak szakembereket. A városban bölcsőde, óvodák, állami, illetve egyházi általános iskolák és szakközép iskola is működik. A település határában vadregényes, ősfás környezetben található a termálfürdő, melyet az 1000 méteres mélységből feltörő gyógyvíz táplál, kellemes kikapcsolódást és szórakozást, pihenést, valamint gyógyulást biztosítva.

Ennek a szépen fejlődő, igazi mezővárosnak a frekventált, kertes, városias övezetében kínálok megvételre egy több, mint 2000 négyzetméteres telket, mely egy forgalmas út egyik zugának végében, a forgalom zajától kiesően helyezkedik el. Jelenleg a telek kb. 15 gyümölcsfával van betelepítve, melyek bő termést biztosítanak. Ez köszönhető a tulajdonos hozzáértő gondozásának, így a következő gazda, már egy olyan gyümölcsöst kap, ami a család eper, birs, alma, szilva és meggy igényét kielégíti. A terület közepén található egy ásott kút, mely gondosan le van fedve, csak egy szivattyú részére kialakított nyílás van, mely a fotók között is megtalálható fém házzal van lefedve. Ez a kút a kert öntözését maximálisan biztosítja.

Valamikor ezen a telken egy lakóház és gazdasági épület állt. Az idők folyamán ezek le lettek bontva, jelenleg építési telekként szerepel a Földhivatali nyilvántartásban. Ennek köszönhetően a villany kivételével az összes közmű megtalálható a kerítésen belül (víz, gáz, csatorna).

A telek adottságai lehetővé teszik, hogy akár 2-3 részre osztható! Ezért ajánlom mindazoknak, akik esetlegesen nyaraló telket keresnek a térségben, de a Tisza-tó közvetlen közélében az árak miatt részükre nem található más lehetőség. Innen a tó 13 kilométerre van, itt egy csendes nyugodt környezetben tud pihenni, kikapcsolódni az ember.

Ajánlom azoknak is, akik ezen a településen kívánnak családot alapítani és a lakhatáshoz, építkezéshez keresnek megfelelő telket. Hát ez akkor az a telek, amire gondoltak!!

Amennyiben a leírtak, valamint a fotók felkeltették érdeklődését, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, a megbeszélt helyen találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni a telket.

Irodánk hét végén ügyeletet tart a betérő ügyfeleink részére!

#tiszato #kunhegyes #telek #gyogyfurdo #ettermek #pihenes #udules

Regisztrációs szám

T036749

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jelleg
telek
Típus
Építési telek
Övezet
lakóövezet
Telek méret
2 037 m²
Tájolás
Dél
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Villany
Utcán
Vízpart távolsága
több mint 500 méterre

 

Beépíthetőség
30%
Homlokzat magassága
700
Építhető ingatlan típusa
Családi ház, Ikerház, Társasház 3-10 lakás között, Iroda, szálloda, vagy egyéb intézmény, Kiskereskedelmi épület, Bemutatóterem, Lakóövezeti telek parcellázás
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó telek

Index image
4

eladó családi ház

Index image
14

eladó családi ház

Index image
11

eladó családi ház

Index image
16

eladó családi ház

Index image
31

eladó családi ház

Index image
31

eladó telek

Index image
8