Ingatlan keresőX

Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út

Az Otthon Centrum piliscsabai irodája 15 éves működése alatt számtalan ügyfélnek nyújtott segítséget otthona megtalálásában vagy éppen ingatlana eladásában. A Bajcsy Zs. út 7. szám alatt található iroda megnyitásakor elsődleges célunk az volt, hogy a hozzánk betérők megtalálják, amit keresnek és elégedetten távozzanak – ez ma sincs másként. Ügyfeleink elégedettségéhez elengedhetetlen kollégáink magas szintű szakmai tudása, valamint az ingatlanértékesítés területén szerzett sokéves tapasztalata. Az ingatlanközvetítés során arra törekszünk, hogy megkönnyítsük az eladás vagy éppen a vásárlás folyamatát. Igyekszünk minden olyan információt ügyfeleink rendelkezésére bocsájtani, ami segíti őket döntésük meghozatalában. Széleskörű kínálatunkkal a környék minden településén jelen vagyunk, legyen szó telekről, lakásról, házról, vagy éppen új építésű ingatlanról. Az ingatlanközvetítésen kívül számos szolgáltatást nyújtunk mind az eladók, mind pedig a vevők számára, hiszen nemcsak a megfelelő ingatlan megtalálásában vagy eladásában számíthatnak ránk, hanem ingyenes, banksemleges hiteltanácsadásban, az adásvételhez kötelező energetikai tanúsítvány elkészítésében és ügyvédi háttér biztosításában, valamint az ingatlanra szabott marketing stratégia kialakításában. Szakmánk a bizalomra épül, melyre mindennapi munkánk során is igyekszünk rászolgálni.
Keressen fel minket, és bízza szakértőinkre otthona értékesítését, vagy tekintse meg portfoliónkat, és kérje segítségünket álmai otthonának megtalálásában!
2081 Piliscsaba , Bajcsy Zs. u. 7.
H-P: 9-17 óráig
+36 26 575 053
+36 70 454 0395

Irodánk kínálatából

eladó családi ház

Index image
15

eladó családi ház

Index image
27

eladó lakás

Index image
14

eladó családi ház

Index image
20

eladó kereskedelmi ingatlan

Index image
19

eladó családi ház

Index image
20

Munkatársaink

Szakértőink mindannyian a szakterületük és környékük alapos ismerői, erről folyamatos belső képzési, értékelési és motivációs tréningjeik gondoskodnak.

Segítünk eladni ingatlanát, hívjon minket bizalommal!

Engerth János
Engerth János

Arany fokozatú Otthonszakértő

Értékelése:
9.8 pont
Korcsog Melinda
Korcsog Melinda

Hitelközvetítő és Ezüst fokozatú Otthonszakértő

Értékelése:
9.8 pont
Soproni Brigitta
Soproni Brigitta

Dupla gyémánt fokozatú Otthonszakértő

Értékelése:
9.8 pont