Ingatlan keresőX

Piliscsaba - Bajcsy-Zsilinszky út

Az Otthon Centrum piliscsabai irodája 15 éves működése alatt számtalan ügyfélnek nyújtott segítséget otthona megtalálásában vagy éppen ingatlana eladásában. A Bajcsy Zs. út 7. szám alatt található iroda megnyitásakor elsődleges célunk az volt, hogy a hozzánk betérők megtalálják, amit keresnek és elégedetten távozzanak – ez ma sincs másként. Ügyfeleink elégedettségéhez elengedhetetlen kollégáink magas szintű szakmai tudása, valamint az ingatlanértékesítés területén szerzett sokéves tapasztalata. Az ingatlanközvetítés során arra törekszünk, hogy megkönnyítsük az eladás vagy éppen a vásárlás folyamatát. Igyekszünk minden olyan információt ügyfeleink rendelkezésére bocsájtani, ami segíti őket döntésük meghozatalában. Széleskörű kínálatunkkal a környék minden településén jelen vagyunk, legyen szó telekről, lakásról, házról, vagy éppen új építésű ingatlanról. Az ingatlanközvetítésen kívül számos szolgáltatást nyújtunk mind az eladók, mind pedig a vevők számára, hiszen nemcsak a megfelelő ingatlan megtalálásában vagy eladásában számíthatnak ránk, hanem ingyenes, banksemleges hiteltanácsadásban, az adásvételhez kötelező energetikai tanúsítvány elkészítésében és ügyvédi háttér biztosításában, valamint az ingatlanra szabott marketing stratégia kialakításában. Szakmánk a bizalomra épül, melyre mindennapi munkánk során is igyekszünk rászolgálni.
Keressen fel minket, és bízza szakértőinkre otthona értékesítését, vagy tekintse meg portfoliónkat, és kérje segítségünket álmai otthonának megtalálásában!
2081 Piliscsaba , Bajcsy Zs. u. 7.
H-P: 9-17 óráig
+36 26 575 053
+36 70 454 0395

Irodánk kínálatából

eladó újépítésű ikerház Kedvenc

Index image
5

eladó újépítésű ikerház Kedvenc

Index image
4

eladó újépítésű ikerház Kedvenc

Index image
21

Munkatársaink

Szakértőink mindannyian a szakterületük és környékük alapos ismerői, erről folyamatos belső képzési, értékelési és motivációs tréningjeik gondoskodnak.

Segítünk eladni ingatlanát, hívjon minket bizalommal!

Engerth János
Engerth János

Arany fokozatú Otthonszakértő

Értékelése:
9.9 pont
Soproni Brigitta
Soproni Brigitta

Dupla gyémánt fokozatú Otthonszakértő

Értékelése:
9.8 pont