XIX. kerület - Corvin körút

Év Irodája 2020
1191 Budapest, Corvin körút 7-13.
H-P: 9-18
+36 70 454 5077 ; (fax)
+36 70 454 5077

Irodánk 2015 óta foglalkozik ingatlanok értékesítésével, de kereskedelemben szerzett tapasztalatunk már közel 20 évre tekint vissza. Kollegáink többsége nagy tapasztalattal rendelkezik, magas minősítést szerzett az ingatlan értékesítés területén, de ezek mellett nagy figyelmet fordítunk gyakornok tanácsadók megfelelő szakmai támogatására is.

Az Otthon Centrum Franchise hálózat tagjaként az elmúlt években számtalan kitűntetést vehettünk át kimagasló teljesítményünknek és munkánk elismerésének köszönhetően.

2017 - "ÉV IRODÁJA III. HELYEZETT"
2018 - "ÉV IRODÁJA II. HELYEZETT"
2018 – VÁNDORDÍJ (kivételes elismerés melyből Budapesten kizárólag irodánk részesült)
2019 – "ÉV IRODÁJA II. HELYEZETT"
2020 – VÁNDORDÍJ 
2020 – "ÉV IRODÁJA I. HELYEZETT" (Budapest legeredményesebb irodája)

Küldetésünk és üzleti érdekünk egyaránt azt kívánja, hogy Ügyfeleink kiszolgálása és elégedettsége mindig maximális szinten teljesüljön. Ingatlannal kapcsolatos ügyeik intézésére szakértőink segítségével teljes körű megoldást kínálunk.

  • Kínálatunkban minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelő ingatlant, hiszen a panellakástól a régi polgári lakásokon át az újépítésű ingatlanokig és nem utolsó sorban rendezett kertvárosi környezetben lévő családi házak is fellelhetőek portfolióinkban.
  • Az értékesítés mellett munkánk elengedhetetlen részét képezi az ingyenes banksemleges lakossági hitelekkel kapcsolatos ügyintézés, melyre kollegáink akár néhány kérdés alapján ajánlatot készítenek Önnek.
  • Ingatlanvásárlás fontos része a megfelelő ingatlanjogi támogatás, amely szakképzett ügyvédek és ingatlanjogászok segítségével, közérthetően, minden esetben magas fokú szakmai elvárások mellett zajlik.
  • Az energetikai tanúsítvány az ingatlan energetikai tulajdonságairól tájékoztat, valamint javaslatot tesz az energia megtakarítás lehetőségeire. Megléte szükséges, törvény által előírt kötelezettség, amely elengedhetetlen az adásvételi szerződések készítésénél. Irodánk rövid határidő mellett, versenyképes áron vállalja a tanúsítvány beszerzését.

Tudjuk, hogy szolgáltatásunk a bizalomra épül és a piac meghatározó szereplőjeként elkötelezettek vagyunk e bizalom folyamatos építése iránt.

Keressen fel minket és bízza szakértőinkre otthona értékesítését, valamint tekintse meg portfoliónkat és fogadja el segítségünket álmai otthonának kiválasztásában.