Ingatlan keresőX
Az Otthon Centrum hálózat tagjaként 2013 óta veszek részt a munkában.
Kezdetben ingatlanszakértőként dolgoztam, majd munkámnak, sikereimnek és ambícióimnak köszönhetően néhány éven belül irodavezetői feladatokkal bíztak meg.

Az életem során egy meghatározó és közös pont volt minden hivatásomban, az emberi kapcsolatok, ami minden területen folyamatosan jelen volt és a mai napig is jelen van.
Sportolói múltamnak köszönhetően megtanultam a csapatmunka fontosságát. Minden csapatjátékban akkor erős egy együttes és akkor van esély a győzelemre, ha az egyéni céljainkat alárendeljük a csapat érdekeinek. A fenti szemlélettel készítettem fel kollégáimat azon kihívásokra, amelyekkel munkánk során nap mint nap találkozunk és ezeket közös erővel könnyebben győzhetjük le.

Az Otthon Centrum hálózatban eltöltött évek számos egyéni, irodai és hálózatban elért sikert hoztak és hoznak ma is számomra. Az elismerések mindegyike, amikor rájuk pillantok, nap mint nap, energiával és inspirációval töltenek fel.

Az újabb kihívásokat keresve vállaltam el 2019 évben azon felkérést, amelynek kapcsán a hitelüzletág kiépítésével és vezetésével bíztak meg. Az ezzel kapcsolatos feladatok kezdetekben magas hegyekként tornyosultak, de következetes munkával, erős szándékkal és tudatos irányítás mellett a hegyek szelíd dombokká változtak. Ebben a munkakörben is kiemelkedő sikeres éveket tudhatok magam mögött, mind egyéni, mind hiteles csapatunk teljesítménye alapján.

A jelenlegi pozíciómhoz és feladataimhoz, izgalmas és kihívásokkal teli munka tartozik. Egyben megmaradt az ügyfelekkel való személyes kapcsolat is, ami fontos számomra és a visszatérő ügyfelek számára is. A hitelügyintézések között minden olyan termék megtalálható, mely a lakosság és kisvállalatok részére ismert a piacról. Ügyfeleink kiemelkedő oda figyeléssel és személyre szabott ügyintézésben részesülnek általunk.
1191 Budapest XIX. kerület , Corvin körút 7-13.
H-P: 9-18

Rólam mondták

10 pont
Profi csapat, nagyon segítőkészek!
L. Anett
10 pont
Kedves, tájékozott, szakértő. Figyelmes, körültekintő, előzékeny, rugalmas.
Pege Lászlóné/Lázár Erzsét Ágnes
10 pont
Nagyon kompetens és körültekintö. A legjobbakat lehet mondani Perez Garcia Évárol!
H. ERZSÉBET
10 pont
Segítőkész, közvetlen, barátságos
M. Norbert

Elvégzett képzéseim

  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Tárgyalástechnika
  • Irodavezetői tréning
  • Önismeret
  • Otthonszakértő mesterkurzus