Ingatlan keresőX
1073 Budapest VII. kerület , Kertész u. 38-40.
hétfő- péntek 10.00- 18.00

Rólam mondták

10 pont
Pontos, intelligens, jók a meglátásai, felkészült.
Kovács Jenő Zoltánné
10 pont
Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom Pétert. Kiváló szakember, lelkiismeretes. Nagyon örülök, hogy kapcsolatba kerültem vele.
Balogh Márta
10 pont
Intelinges, rugalmas, kiválóan kommunikál és naprakészen követi a piacot.
Szücs Imre
8 pont
Kedves, udvarias, a telek értékesítésben nem profi … viszont, sok oc munkatársunkhoz képest még mindig felkészültebb Úgy általánosan meglepő, hogy a kollégáik többsége nem megfelelően képzett Emellett nem egy óriási teljesítmény az ingatlan.com- ra történő hirdetés feltöltése… Stb …
Táczi Tamás
1 pont
nem is hallottunk még az úrról, Önök miatt emeltük fel a ház árát hónapokra, majd azóta már nem tudjuk követni hanyadik kollégát kell értékelni, aki egyáltalán nem foglalkozik az ingatlanokkal - nem provokációnak szánjuk, csak ha már érdekli önöket az ügyfeleik véleménye, akkor legyen értelme is a visszajelzésünknek
Egyárbócos Kft./Beauty Capsule Kft.
10 pont
Kedves, pontos, gyors, segítőkész. Ismerte az ingatlant, támogató hozzáállású.
D. K. M. Ágnes
10 pont
Nagyon jól felkészült, kedves, körültekintő és tájékozott az ingatlan piacon. Jó ötletei vannak az értékesítéssel kapcsolatban, hogy a legjobb érték-ár megvalósuljon. nagyon ajánlom mindenkinek.
Asztalosné Szombati MAgdolna
10 pont
Rendkívül segítőkész, profi szakember! Mindenkinek ajánlom!
C. Richard
10 pont
Pozitív, igazi emberi hozzáállás, aminek révén öröm Vele dolgozni. Nagyon elégedett vagyok Péter munkájával, alapos és rugalmas. Odafigyel az ügyfelekre és rendkívül együttműködő személyiség! Bátran ajánlom mindenki szíves figyelmébe
Kovács Réka
10 pont
Kiváló szakember! Ajánlom mindenkinek. Együttműködésünk során folyamatosan szem előtt tartotta érdekeimet. Az áralkuban képviselt és végigkísérte a folyamatot a birtokba adásig.
Borik Péter
10 pont
Nagyon kedves és segítőkész volt az úriember.
Bodó Szalai Kitti
10 pont
Minden szuperül ment, rendkívül korrekt, ügyfélbarát volt a hozzáállása, rugalmas, sok energiát fektet a probléma megoldásába!
Dr. Tordé Ákos
10 pont
Kiváló szakember, végtelenül korrekt és segítőkész. Rengeteg tájékoztatást adott az ingatlanokról, mindig megbízható. Maximálisan tudom ajánlani lakás keresőknek.
Havasi Gergő

Elvégzett képzéseim

  • Emelt szintű vezetői tréning
  • Irodavezetői tréning
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Vezetői integrációs képzés
  • Ingatlanbemutató videó készítése
  • Otthonszakértő mesterkurzus

Kínálatomból

eladó családi ház Kedvenc

Index image
34