Ingatlan keresőX
Üdvözöllek, Borlai Cintia vagyok

18 éves korom óta foglalkozom ingatlan értékesítéssel. Gyerekként versenyszerűen kajakoztam, majd mikor abbahagytam tudtam, hogy azt a rengeteg energiát és kitartást, amit a sportban hasznosítottam, más célokra szeretném összpontosítani. Így amikor kikerültem a „munka világába” elkezdtem egy régi álmomat megvalósítani, egy olyan hivatásba fogtam bele, amitől a legtöbben óva intettek. Ingatlanközvetítéssel kezdtem el foglalkozni, egyedi módon igen fiatalom.

Folyamatos fejlődni akarásom, kitartásom és a nem ismerek lehetetlen hozzáállásom miatt már az első évemben bekerültem a legjobbak közé. Fontosnak tartom az innovációt és a fejlődést, amik a fiatalos látásmódommal keveredve arra ösztönöznek, hogy folyamatosan fejlesszem magamat, újításokat és egyedi megoldásokat hozva ezzel az ügyfeleim számára.
Igyekszem megtalálni mindennek a legemberibb oldalát. Minden élethelyzet egyedi, minden megbízás számomra megtiszteltetés. Úgy viszem végig a rám bízott ingatlanok értékesítését, mintha egyik barátom vagy családtagomnak segítenék, így csakis olyan megoldásokat javaslok, amit nekik is mondanék, vagy amit én is szívesen fogadnék.

Célom, hogy eloszlassam a szakmáról alkotott sokszor negatív képet, és fiatalos és lendületes hozzáállásommal színt és új életet vigyek ebbe a sokszor nem kedvelt szakmába.

Hiszek abban, hogy kitartással és szorgalommal bármit el lehet érni!
1173 Budapest XVII. kerület , Cinkotai út 2.
Hétfő - Péntek: 9-17

Rólam mondták

10 pont
Megfelelő
Radó Roland
10 pont
Szimpatikus és pontos volt, rögzítette az igényeinket, reméljük, hogy azok alapján tud majd ajánlani ingatlant.
D. G. N. Roland
10 pont
Nagyon kedves, kommunikatív, mosolygós fiatal hölgyet ismertünk meg!
Pálfi Laszlone
10 pont
Eredményes, magabiztos segítséget jelentett az OC közreműködése ingatlanunk értékesítése során.
B. B. G. Mária
10 pont
Profi, pontos, részletes
L. Dávid
10 pont
Borlai Cintia megbízható munkatársuk, ahogy ígérte a hirdetésem megjelenése után 1 hónappal megkeresett és továbbította nekem a hirdetesemmel kapcsolatos megtekintesek számát, valamint a vonatkozó statisztikat. Tájékoztatott, hogy 2 hét múlva ismét kapcsolatba lépünk.
J. D. Rajcsoné
10 pont
Kedves, pontos, tájékozott, segítőkész.
Turóczi Józsefné
10 pont
Csak jót tudunk mondani! Kedves, udvarias, 5 *****
Csalló Imre
10 pont
Kedves, közvetlen..., tájékoztatása informatív..., kérésekre, kérdésekre gyorsan reagál: Profi. Máris megszerettük őt. Segít kiválasztott új vidéki családi házunk megvásárlásában is, vagyis koordinálja az eladást és a vételt.
Kántorné Pető Erzsébet Zsuzsánna
10 pont
Gyorsan megmutatta es mindent tudott rola
Torday Piroska
10 pont
Cintia profin vezetett végig az ingatlanon, nagyon közvetlen, laza stílusa magát az eladandó lakást is barátságossá tette.
Csobay László
10 pont
Az egyik legjobb döntésünket hoztuk meg akkor, amikor megkértük Cintiát, hogy segítsen nekünk ingatlanjaink értékesítésében. Teljes mértékben elégedettek vagyunk a munkájával, hozzáállásával, kedvességével és szakmaiságával. Nem csupán ajánlanánk, de ajánlottuk is Őt, és a jövőben is gondolkodás nélkül tennénk ezt újra. Elismerésünk, Cintiának és Kollégáinak, Vezetőinek is a munkájukhoz!
Domonyi Éva
10 pont
A lehető legjobb és a legügyesebb ingatlanközvetítő Borlai Szintia ???? Segítőkész és bármikor elérhető. Ha valaki itt Magyarországon akkor ő el tudja adni az ingatlant rövid időn belül! Szakmailag és emberileg jeles???? Örömmel tölt el hogy Szintiát választottuk az ingatlanunk eladására! Köszönjük
Dömötör Józsefné
10 pont
Felkészült, határozott és segítőkész, öröm vele az együttműködés. Mind szakmailag, mind emberileg nagyon elégedettek vagyunk vele. Köszönjük szépen! :)
Őz Ágnes
10 pont
Agilis, mosolygós, korrekt értékesítő. Igyekszik megtalálni az ügyfele számítását, és segít mindenben.
Szabóné Puskás Szilvia
10 pont
Cintia kedves, kitartó, pontosan végzi munkáját. Mindig, még hétvégén is elérhető, mindenben naprakész. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!
Tumpek Sándor
10 pont
Cintia abszolút profi módon végzi a munkáját. Érezni rajta, hogy szakmailag a csúcson van, ugyanakkor - sok más ingatlanossal ellentétben - egyáltalán nem "nyomulós" a stílusa, hanem a feladatra koncentrál, igyekszik az ügyfelét megfelelően felvilágosítani, megadja a kellő információt ahhoz, hogy az ügyfél "képbe kerüljön", így megfelelő döntést hozhasson. A személyisége nagyon kedves, ugyanakkor nagyon határozott, nyílt és őszinte. Csak így tovább!
Borsodi Oszkár
10 pont
Elképesztő ügyintézés!
Dr. Tupicza Alexander
10 pont
Kedves, precíz, ügyfélközpontú!
K. Krisztina
10 pont
Mindenben készséges és segítőkész volt.
Koczeth Tamás

Díjaim, elismeréseim

Az év kül-pesti tanácsadója
III. helyezett
2022

Elvégzett képzéseim

  • Ingatlanbemutató videó készítése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Youtube csatornák hatékony kezelése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Általános otthontanácsadó

Kínálatomból

eladó családi ház Kedvenc

Index image
32

eladó ikerház Kedvenc

Index image
27