Ingatlan keresőX
2000 óta foglalkozom értékesítéssel, így ezen a területen két évtizedes szakmai tudással és gyakorlati tapasztalataimmal állok ügyfeleim rendelkezésére.
Az ingatlanszakértői szakma nagyon rövid időn belül hivatássá vált számomra, hiszen a korábban megszerzett tudást sikeresen tudom kamatoztatni ezen a területen, emellett mindig találkozom új kihívásokkal amik igazán izgalmassá, színessé teszik a munkám. Ingatlanfejlesztőként szerzett tapasztalataim is nagymértékben támogatják az ingatlanpiaccal kapcsolatos naprakész tájékozottságomat.
Munkám során az átlagostól eltérő látásmódot alkalmazok, miszerint minden ingatlant professzionálisan felkészítve, vevői igényekre szabva, magas minőségben kínálok képzett Home Stagerként. Ezzel a hatékony stratégiával nem a szerencsére és a véletlenre bízom az eladást, hanem megalapozom az utat az eredményes értékesítéshez és a legjobb ajánlathoz. Az ingatlanértékesítés rendkívül komplex munkafolyamat melynek minden szakaszát maximális szakértelemmel végzem, kezdve a piacelemzés, értékmeghatározástól az ingatlan felkészítésen, minőségi hirdetések készítésén át egészen a sikeres értékesítésig. A tudatos eladóknak ez valódi értéket jelent, ezenfelül a vevők is elégedettek, ami a legoptimálisabb win-win helyzet feltétele.
Amennyiben Önnek sem mindegy milyen feltételekkel kerül eladásra lakása/háza, emellett szeretne átlagon felüli, produktív szolgáltatásban részesülni, keressen bizalommal! Megbízóimmal a folyamat teljes ideje alatt szoros együttműködésben, kompromisszumokra készen dolgozom.
2011 Budakalász , Pomázi út 2.
hétfő-péntek 9-17 óráig

Rólam mondták

10 pont
Super
Hornyák Gáborné
10 pont
Rendkívül hamar kaptam időpontot az ingatlan megtekintésére. Pontos és korrekt volt.Azóta is tájékoztat a hasonló áru ingatlanokról.
Erdész Eszter
10 pont
Korrekt, segítőkész és nagyon rugalmas. Köszönöm a támogatást!
OTTHOME STAGING Kft.
10 pont
Felkészült, alapos, megbízható és hiteles szakember. Igényes, precíz munkavégzés, empátia és kiemelkedően jó kommunikációs készség, megoldáscentrikus hozzáállás jellemzik Fruzsinát. Az időhatékony, minőségi és eredményes együttműködés kiemelkedően fontos számomra. Közös mnkánk során pontosan ezt kaptam és kapom tőle. Ezen felül azonban Fruzsina nem csupán kitűnő szakember, hanem fantasztikus ember is. Szívből ajánlom Őt mindenkinek és ezúton is köszönöm a munkáját! dr. Csatádi Krisztina
dr. Csatádi Krisztina
10 pont
Fruzsi fantasztikus munkát végzett, szívét, lelkét beletette! Teljesen megváltozott a véleményem az ingatlanosokról! Nagyon köszönöm, hogy megismerhettem, bízom benne,hogy még fogunk találkozni a jövőben! :)
Kovács-Csendes Fanni
10 pont
Fruzsi két ingatlan eladását segítette nekünk.Ismerőseink pozitív ajánlása útján találtunk rá. Pontos, profi és kedves hozzáállása megkönnyítette az egész folyamatot, a legnehezebb helyzeteket is rutinosan oldotta meg.Szakmai tanácsai egyértelműen hozzájárultak mindkét ingatlan sikeres és gyors értékesítéséhez. Köszönet és hála neki az együttműködésért.
Kurucz Patrícia
10 pont
Fantasztikus, odaadó és megbízható ingatlanost ismerhetünk meg Fruzsina személyében! Minden részletre odafigyel és teljeskörű tájékoztatást biztosít. Mindig az ügyfél rendelkezésére áll. Igény szerint azonnal intézkedik, de sohasem tolakodó. Nagy segítség az eladók és a vevők számára is, mivel széleskörű kapcsolatrendszerrel rendelkezik hitel felvétel és adásvételi szerződés megkötésével kapcsolatban. Melegszívvel ajánlom minden jövőbeli ügyfél számára!
H. Péter
10 pont
Fruzsi kedves, pontos, felkészült szakember. Bárcsak minden ingatlan értékesítő ilyen volna.
Nagy Linda Brigitta
10 pont
Alaposan felkészülve, mindenre kiterjedő figyelemmel, hozzáértően mutatta be az ingatlant. Nagyon jó fotókat láttunk a házról. Köszönjük: Rátz Pétetrné
R. Péterné
10 pont
Kimagasló értékesítő, motivált, mindent megtesz az ügy érdekében. Rendkívül ajánlom mindenkinek.
R. Sándorné
10 pont
Rendkívül felkészült volt az ingatlannal kapcsolatban amit mutatott.
Z. Dominique
10 pont
Kedves, figyelmes, szakmailag profi.
Varga Tibor
10 pont
Nagyon profi, rendkivuli kommunikacio, magas szintu ugyfelkozpuntusag jellemzi, nagyon ajanlom!
H. B. Kft.
10 pont
Nagyon kedves, megbizható, mindig udvarias, szakmailag kifogástalan! Jó szívvel ajánlom bárkinek!
V. Orsolya
10 pont
Fruzsina nagyon figyelmes, készséges és udvarias!
Gilmanova Galiya
10 pont
Fruzsina nagyon proaktív, kiemelt figyelmet fordít ügyfeleire és a vevőjelöltekre egyaránt. Rendszeres tájékoztatást kapok tőle, így még országhatárokon túl is biztos lehetek benne, hogy otthonunk értékesítése a legjobb kezekben van. Bátran ajánlom másoknak is, illetve ha a későbbiekben ingatlant szeretnék eladni, egyértelmű lesz, kit kell keresnem.
Balogh-Bíró Csilla
10 pont
Csak ajánlani tudom.
dr. Bártfai Róbert
10 pont
Segítőkész, rugalmas hozzáállás, szívből ajánlom Fruzsinát!
S. Orsolya
10 pont
Nagyon kedves, mosolygós, felkészült és rugalmas értékesítő! Köszönjük szépen munkáját!
Nyiri Bea
10 pont
Fruzsina rendkívül lelkes, ügyfélcentrikus, elkötelezett, nagyon korrekt, megbízható, lelkiismeretes munkatársuk, aki ritka kincs!!! Szaktudását maximálisan ajánlom mindenkinek!
V. Gyöngyi

Díjaim, elismeréseim

Az év agglomerációs tanácsadója
II. helyezett
2023
A hónap agglomerációs tanácsadója
I. helyezett
2024. Május
A hónap agglomerációs tanácsadója
II. helyezett
2023. Május
A hónap agglomerációs tanácsadója
II. helyezett
2023. Február

Elvégzett képzéseim

  • Önismeret
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Általános otthontanácsadó

Kínálatomból

eladó lakás

Index image
22

eladó lakás

Index image
21

eladó családi ház

Index image
30

eladó lakás

Index image
29

eladó lakás

Index image
25

eladó újépítésű ikerház

Index image
7

eladó lakás

Index image
17