Ingatlan keresőX
Az Otthon Centrumnál 2004-ben kezdtem Ingatlan Tanácsadói pályafutásomat. Ez alatt a 19 év alatt óriási technikai fejlődésen ment keresztül a világ és benne az ingatlanközvetítés is. Műszaki menedzserként végeztem, így nem álltak távol tőlem a műszaki megoldások, de az informatika és az ingatlan jog területén folyamatosan fejlesztenem kellett magam, hogy lépést tartsak a piaci kihívásokkal valamint mindig naprakész információkkal láthassam el ügyfeleimet.
A kezdetektől a legfontosabbnak tartottam, hogy megértsem, milyen élethelyzetből jönnek a keresőim, mi a pontos igényük, vágyuk egy lakással, vagy házzal kapcsolatban.
Az eltelt közel 20 év alatt több mint 150 ingatlannak sikerült új gazdát találnom, és mindre nagyon jól emlékszem, szinte mind-mind egy élet adta filmtörténet nekem.
Nagyon élvezem ezt a munkát és még nagyon sokáig szeretném csinálni. Minden reggel úgy ébredek, hogy milyen újdonságot tartogat a mai nap számomra, vajon kikkel ismerkedem meg?
Ha egy igazán empatikus, az Ön érdekeit maximálisan szem előtt tartó, szakmailag tapasztalt ingatlan tanácsadót keres, kérem hívjon vagy írjon!
9400 Sopron , Győri út 32.
H-P: 9.00-16.00 h

Rólam mondták

10 pont
Rendkívül segítőkész, az ingatlant alaposan bemutató kolléga. A vevőt is igyekszik megismerni és úgy segíteni az élethelyzetnek leginkább megfelelő ingatlan megtalálásában.
J. Emese
10 pont
Kedves és segítőkész
Pálhegyi Petra
10 pont
Mindenben nagyon segítőkész és mindemellett nagyon kedves
Mogyoróssy Péter
10 pont
Mindenképpen ajánlanám. Mindig elérem, ha keresem, vagy kapok visszahívást. Gyors és szakszerű tájékoztatást kapok tőle. A jövőben is szeretnék vele dolgozni. Köszönettel Juhász Atilla
Juhász Attila
10 pont
Kitűnő kommunikációs készség, empátia, türelem jellemezte a velünk való munkáját Pankotai Mónikának. Ezúton is köszönjük a munkáját és üdvözöljük. Kubisch család
K. Károly
10 pont
Tiszta szívből ajánlanám Mónikát minden kedves ismerősömnek, nagyon kedves és jó szakember!
Etlinger Timea
10 pont
Kedves,közvetlen,segitőkêsz,abszolùt érti a szakmàjàt!!csak ajánlani tudom!!!
Knull Judit
10 pont
Köszönöm a kedvességét, segítőkészségét. Megtalálta számunkra a tökéletes ingatlant.
Rozman Ágnes
10 pont
Meg vagyok elégedve.
H. A. Tamás
10 pont
10 - nagyon ajánlom
C. László
10 pont
Ügyes. talpraesett, vidám.
dr. Katona György Krisztiánné

Elvégzett képzéseim

  • Social média ingatlanhirdetések kezelése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése

Kínálatomból

eladó lakás

Index image
18