Ingatlan keresőX

Fonyódon vízközeli társasházi lakások bevezető ár

Miért választana a modern életmód és a nyugalom között? Fonyódon, mindössze 150 méterre a Balatonparttól kínálunk megvételre egy újépítésű lakóparkban minden igényt kielégítő társasházi lakásokat.
A lakások tervezett átadás időpontja 2024 nyara.

A társasház mindenki számára használható tetőterasszal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy élvezze a lélegzetelállító kilátást és a friss levegőt. Ideális helyszín a pihenésre, baráti összejövetelekre vagy akár romantikus estékre a csillagok alatt.

A lakások modern technológiával épülnek, amely a legújabb kényelmet és energiahatékonyságot nyújtja. Stílusos és praktikus belső tér várja Önt, amely megfelel a mai igényeknek és ízlésnek. A kiváló minőségű anyagok és a részletekre való figyelem teszi ezt az ingatlant vonzóvá,

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy otthont teremtsen magának a gyönyörű Fonyódon, mindössze egy rövid sétára a víztől! Tartsa szemmel a társasház átadásának közeledtét és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy további részleteket és információkat szerezhessen erről az exkluzív ingatlanról.
Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb ingatlant a kínálatból.

Várom megtisztelő hívását a hét bármely napján.

A projekt ingatlanjai

eladó újépítésű lakás

Index image
20

Újépítésű otthonok a környéken

Liget Residence

Index image
17