Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H472886
Csanádpalota

4 900 000 Ft

  • 92m²
  • 4 szoba
Kiemelt megbízás

Nyugodt környezet, 10 percre a városközponttól!

Tisztelt Érdeklődő!
A családi ház Csongrád - Csanád vármegye egyik elbűvölő településén, Csanádpalotán található. A Hadak útján elhelyezkedő otthon csupán egy kőhajításnyira van a városközponttól. Mindössze 2 perc autózással, 3 perc kerékpározással vagy egy kellemes 10 perces sétával elérheti a város szívének pezsgését. Ezen kívül rendkívül kényelmes és nyugodt környezet várja, ahol végre otthon érezheti magát.
Az ingatlan és a telek mérete önmagában is lenyűgöző: 92 négyzetméter hasznos ház alapterület és 773 négyzetméter telek terület áll a rendelkezésére.
A ház külső megjelenése hagyományos, a vidéki hangulatot hűen tükrözi. Bár belső állapota jelenleg igényel némi gondoskodást, az alapos takarítás és karbantartás, esetleges felújítás új életet lehelhet az otthonba.
A ház 3 hálószobából és egy nappaliból áll, amelyekhez egy fürdőszoba wc-vel előszoba, konyha, kamra és tároló tartozik. A szobákban pozdorja, az előszobán és a fürdőszobán járólap, a konyhában PVC burkolat, míg a tároló és kamra betonos padlóval rendelkezik. A fürdőszobában fatüzelésű bojler gondoskodik a melegvízről.
A fűtést konvektorok biztosítják, ugyanakkor néhány helyiségben a konvektorok hiányoznak. A családi ház minden szükséges közművel rendelkezik, beleértve az elektromos áramot, vizet, csatornát és gázt. Az elektromos hálózat 1x16 A kapacitású.
A nyílászárók eredetiek, fából készültek, a tetőfedés szalag cseréppel oldották meg. Bár garázs nincs, az udvaron bőséges hely van a gépkocsi elhelyezésére.
A kert és udvar zömmel rendezett és karbantartott. A karbantartás után remek lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a pihenésre.
Az ingatlan 30 napos költözési határidővel várja új tulajdonosát. Érdemes még megemlíteni, hogy a belső berendezések és a lomok elszállítása kihívást jelenthet a tulajdonosoknak.
Ha Ön a minőséget, a vidéki varázst és a kényelmet keresi, ne habozzon tovább! Hívjon minket a részletekért és szervezzünk időpontot, hogy megmutathassuk Önnek ezt az igazi otthon érzést nyújtó ingatlant Csanádpalotán.
Amennyiben Falusi CSOK igénybevételét tervezi, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

Csanádpalotáról bővebben itt: https://www.csanadpalota.hu

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H472886 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#Csanadpalota #Csaladihaz #Videkivarazs #Otthon #Kenyelem #Csodalatoskert #FalusiCSOK #Otthonkereses #Ingatlan #Videkielet #Otthonvasarlas #Ingatlanpiac #otthoncentrummako#hagymatikum #ocmako #ujjotthon #otthonvadaszat #csaladielet #különlegesingatlan #megtekintes #ingatlankinalat #otthonteremtes #otthon #csaladi #mako #otthoncentrum #nyugalom #csendes #elerhetootthon #koltozesrekesz #ingatlaneladas #ingatlanvasarlas #bekoltozhetohaz #ingatlanertekesites #otthonteremtes #forsale #koltozzhamar #kreativmegoldasok #hangulatosotthon #makoikaland #exploremako #ingatlan #kozponthozkozel

Regisztrációs szám

H472886

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
92 m²
Bruttó méret
120 m²
Telek méret
773 m²
Terasz / erkély mérete
16 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
245 cm
Tájolás
Dél
Állapot
felújítandó
Homlokzat állapota
Átlagos
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1935
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

szoba
23.94 m²
szoba
11.64 m²
szoba
11.39 m²
nappali
12.66 m²
előszoba
8.79 m²
fürdőszoba-wc
4.41 m²
konyha
9.4 m²
kamra
4.08 m²
tároló
6.04 m²
Csirik Nikoletta
Csirik Nikoletta

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Makó

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
44

eladó családi ház

Index image
28

eladó családi ház

Index image
29

eladó telek

Index image
8

eladó családi ház

Index image
71

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
27

eladó családi ház

Index image
30

eladó lakás

Index image
29

eladó családi ház

Index image
40

eladó családi ház

Index image
43