Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H476811
Berekfürdő

66 500 000 Ft

170 000 €

  • 194m²
  • 6 szoba
Kiemelt megbízás

A Tisza-tó régióban, Berekfürdőn, két generációs, felújított családi ház ELADÓ!

Berekfürdő Jász-Nagykun-Szolnok vármegye északkeleti csücskében, a Hortobágy szélében helyezkedik el. A nagyobb települések a közelben Karcag, ami 9 kilométerre van, a másik irányban Tiszafüred, maga a Tisza-tó, mely mintegy 30 kilométer. Ezt a települést az Alföld gyöngyszemének is hívják, mivel egy Európa hírű gyógyfürdővel rendelkezik. A gyógyvizet, mint a környéken sok helyen, itt is Pávai Vajna Ferenc főgeológus fúrásai sikerének köszönheti az utókor. Jelenleg két kút biztosítja a fürdő és a szállodák vízellátását.

Maga a település évszázados múlttal nem rendelkezik, hisz az 1928-30 közötti időszakban, amikor a kutatások elindultak itt még összesen 5 tanya állt, kb 35 fő lakossal. A 30-as években kezdtek nyaralókat építeni, majd az 50-es években indult el a településen az utcák kialakítása. Jelenleg kb 1050 fő az állandó lakosok száma. A nyilvántartások szerint 555 lakóingatlant és 546 nyaralót tartanak nyilván.

Ezen a folyamatosan fejlődő, szépülő, épülő településen ajánlok megvételre egy két szintes (tetőtér beépítéses) családi házat. A földszinten és a tetőtérben is egy-egy 3 szobás, konyhás, fürdőszobás, közel 100-100 négyzetméteres lakás lett kialakítva, külön világítási és fűtési rendszerrel.(külön villany és gázmérő). A lakóház egy könnyen kezelhető, karbantartott 540 négyzetméteres telken helyezkedik el, mely beton sávalapon, tégla falazattal, betongerendás, béléselemes födémmel, fa tetőszerkezettel, Bramac betoncserép fedéssel készült. A tetőtér teljes mértékben be lett építve, melynek a szigetelése tökéletes. Az ingatlanban az elmúlt időszakban felújítás történt. A nyílászárók műanyagok, az elektromos rendszer részben réz vezetékes. Ebben az évben fejlesztették az elektromos hálózatot, így az ingatlanban 3X32 amper érhető el, tehát 3 fázis (380V) lett bekötve.

Maga az ingatlan a település központjától, ami maga a strand és gyógyfürdő, 5 perc sétára, egy nyugodt, csendes, rendezett utcában helyezkedik el. A környezet zöld, tiszta a levegő, az esti sétára tökéletesen alkalmas.

Ajánlom mindazoknak, akik a településen képzelik el a jövőjüket, akár állandó ott lakással, vagy befektetési céllal. Az ingatlan alkalmas magas színvonalú apartmanok kialakítására is, így a befektetett összeg rövid időn belül megtérülhet. A településen a turizmus igen jelentős, folyamatosan fejlődik, így lehet alapozni a jövőre.

Amennyiben elolvasta a hirdetés szövegét, valamint megnézte a képeket és lát benne fantáziát, úgy gondolja, hogy ez az amit keresek, kérem hívjon, egyeztessünk időpontot, találkozzunk és személyesen meg tudom mutatni.

Berekfürdőn a falusi CSOK és a meglévő állami támogatások elérhetőek!

Irodánk hétvégén a betérő ügyfelek részére ügyeletet tart.

Díjmentes jogi szolgáltatásokkal és ingyenes bank független hitelközvetítéssel állunk vevőink rendelkezésre!

Várom megkeresését!#berekfürdo #tisza-to #hortobagyinemzetipark #gyogyfurdo #gyogyturizmus #pihenes #strand #lovaskocsizas

Regisztrációs szám

H476811

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
tégla
Méret
194 m²
Bruttó méret
226 m²
Telek méret
540 m²
Terasz / erkély mérete
10 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
270 cm
Lakáson belüli szintszám
2
Tájolás
Dél-kelet
Panoráma
városi panoráma, Zöldre néző panoráma
Állapot
Kiváló
Homlokzat állapota
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld, központi
Építés éve
1993
Fürdőszobák száma
2
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Többgenerációs
igen
Tároló
Önálló
Vízpart távolsága
200 méterre

Helyiségek

egyéb helyiség
3 m²
közlekedő
11 m²
szoba
13 m²
konyha-étkező
12 m²
kamra
4 m²
fürdőszoba
6 m²
wc
2 m²
szoba
16 m²
szoba
20 m²
előszoba
3 m²
közlekedő
6 m²
konyha-étkező
21 m²
kamra
3 m²
fürdőszoba
7 m²
wc
1 m²
közlekedő
1 m²
szoba
16 m²
szoba
20 m²
szoba
12 m²
Pomaházi Pál
Pomaházi Pál

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Tiszafüred

eladó családi ház

Index image
17

eladó családi ház

Index image
50

eladó családi ház

Index image
42

eladó családi ház

Index image
10

eladó családi ház

Index image
13

eladó családi ház

Index image
25

eladó családi ház

Index image
22

eladó nyaraló

Index image
27