XII. kerület - Városmajor utca

1121 Budapest, Városmajor u. 49.
H-P: 9-18.-ig.
+36 1 201 6867 ; (fax)
+36 70 454 1235

Tisztelt Látogató!

Irodánk megújult és bővült, mostantól új címen, a XII. kerület Városmajor utca 49. szám alatt várjuk Ügyfeleinket!

Ha szeretné látni a friss piaci híreket ill. nem szeretne lemaradni a legújabb ingatlan ajánlatokról, kövesse irodánk facebook oldalát!

Jelen piaci környezetben nagyon fontos a biztonság, ezért cégünk kialakította az értékesítés teljes folyamatára az online folyamatot, ezzel segítjük Ügyfeleinket és csökkentjük minimálisra a kockázatot.

Csapatunk 2007 óta van jelen a budai polgárok mindennapi életében. Magyarországon egy átlagember élete során mintegy 2,5-szer vált otthont, költözik. A mai rohanó világban ezt szinte mindenki nehézségként éli meg, holott ez egy újabb állomás az életünkben. Szakértő csapatommal lassan 15 éve azon dolgozunk, hogy közreműködésünkkel ezen változásokat minél gördülékenyebben, stresszmentesebben éljék meg ügyfeleink.

Kollégáim az első döntéstől (eladjuk ingatlanunkat, otthonunkat) a birtokba adásig végig kísérik ügyfeleinket a folyamaton.

Néhány gondolat szolgáltatásainkról:

- díjmentes piaci elemzés,
- árgarancia,
- profi fotó és videó készítése,
- energetikai tanúsítvány,
- ügyvédi szolgáltatás,
- hiteltanácsadás,
- személyre szabott megbízási szerződés,
- piacvezetőként a legkedvezőbb sikerdíjért
- szinte teljes körű online ügyintézés lehetősége, igény szerint.

Amennyiben kérdése van, esetleg nem biztos abban, hogyan kezdjen neki a folyamatnak, esetleg valahol elakad, keressen minket a fenti elérhetőségek egyikén és közösen megkeressük a megoldást!

További szép napot!
Otthon Centrum Városmajor utcai csapata

3d webséta