Ingatlan keresőX
Sebestyén-Teleki Zsófia, képesített ingatlanértékesítő vagyok. Svájcban nőttem fel, de négy országban éltem és ezért több nyelven beszélek, így a külföldi ügyfeleimet is ki tudom szolgálni.

2017-ben, amikor Magyarországra költöztem, tudatosan az Otthon Centrumot választottam, mert hazai és piacvezető, illetve a 20 év fennállása is garancia volt számomra. Azóta is töretlen a hitem és a szenvedélyem e sokrétű, és gyönyörű munka iránt.

2019-ben nyitottuk első irodánkat Százhalombattán, amely azóta minden évben ki lett tüntetve. Ezt követte a diósdi és a budapesti (VII. ker. Rózsa utca) irodáink nyitása.

Franchise Partnerként, Irodavezetőként és Ingatlanszakértőként nagyon fontos számomra az élet hosszig tartó fejlődés, aminek eredményeként rendszeresen díjazzák munkámat és teljesítményemet hálózati szinten. A Mesterkurzusra / Universitasra vagyok büszke, mivel ennek köszönhetően tudom a tanácsadóimat a legmagasabb tudással mentorálni. Összesen 230 darab tranzakcióban vettem részt és több mint 5 Milliárd Ft forgalmat bonyolítottam le. Az Otthon Centrum karrierrendszerében Dupla Gyémánt fokozatú minősítést szereztem.

Eredményeim országos szinten:
2022 Szuperliga díj
2021 Top 15 helyezett
2020 Top 10 helyezett

A sikereimet annak köszönhetem, hogy munkámat hivatásból és kitartással végzem. Ügyfeleim a nyitott személyiségemet, a problémamegoldó képességemet és a szakértelmemet emelik ki velem kapcsolatban. Szeretek különféle emberekkel foglalkozni és fontosnak tartom, hogy ügyfeleim számára igényes, magas színvonalú kiszolgálást és a legoptimálisabb stratégiát tudjam kialakítani. Az átlag feletti hozzáállásban hiszek, mert ezzel lehet kitűnni a tömegből. Tőlem minden ügyfelem maximális figyelmet kap, mert így lesz sikeres a közös munka. Figyelemmel kísérem az ingatlanpiaci trendeket és az értékesítésben használt innovációs megoldásokat.

Még birtokbavételen túl is követem ügyfeleim életét, többekhez baráti szálak fűznek.

Várom megkeresését!
2440 Százhalombatta , Szent István tér 10.
Hétfő- Péntek 9.30 - 17.30

Elvégzett képzéseim

  • Irodavezetői tréning
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Vezetői tréning
  • Vezetői integrációs képzés
  • Önismeret
  • Tárgyalástechnika
  • Általános otthontanácsadó
  • Otthonszakértő universitas képzés

Kínálatomból

eladó telek

Index image
5

eladó panel lakás

Index image
20

eladó telek

Index image
7

eladó családi ház

Index image
23

eladó családi ház

Index image
48