Ingatlan keresőX
Sebestyén-Teleki Zsófia, képesített ingatlanértékesítő vagyok. Svájcban nőttem fel, de négy országban éltem és ezért több nyelven beszélek, így a külföldi ügyfeleimet is ki tudom szolgálni.

2017-ben, amikor Magyarországra költöztem, tudatosan az Otthon Centrumot választottam, mert hazai és piacvezető, illetve a 20 év fennállása is garancia volt számomra. Azóta is töretlen a hitem és a szenvedélyem e sokrétű, és gyönyörű munka iránt.

2019-ben nyitottuk első irodánkat Százhalombattán, amely azóta minden évben ki lett tüntetve. Ezt követte a diósdi és a budapesti (VII. ker. Rózsa utca) irodáink nyitása.

Franchise Partnerként, Irodavezetőként és Ingatlanszakértőként nagyon fontos számomra az élet hosszig tartó fejlődés, aminek eredményeként rendszeresen díjazzák munkámat és teljesítményemet hálózati szinten. A Mesterkurzusra / Universitasra vagyok büszke, mivel ennek köszönhetően tudom a tanácsadóimat a legmagasabb tudással mentorálni. Összesen 230 darab tranzakcióban vettem részt és több mint 5 Milliárd Ft forgalmat bonyolítottam le. Az Otthon Centrum karrierrendszerében Dupla Gyémánt fokozatú minősítést szereztem.

Eredményeim országos szinten:
2022 Szuperliga díj
2021 Top 15 helyezett
2020 Top 10 helyezett

A sikereimet annak köszönhetem, hogy munkámat hivatásból és kitartással végzem. Ügyfeleim a nyitott személyiségemet, a problémamegoldó képességemet és a szakértelmemet emelik ki velem kapcsolatban. Szeretek különféle emberekkel foglalkozni és fontosnak tartom, hogy ügyfeleim számára igényes, magas színvonalú kiszolgálást és a legoptimálisabb stratégiát tudjam kialakítani. Az átlag feletti hozzáállásban hiszek, mert ezzel lehet kitűnni a tömegből. Tőlem minden ügyfelem maximális figyelmet kap, mert így lesz sikeres a közös munka. Figyelemmel kísérem az ingatlanpiaci trendeket és az értékesítésben használt innovációs megoldásokat.

Még birtokbavételen túl is követem ügyfeleim életét, többekhez baráti szálak fűznek.

Várom megkeresését!
2440 Százhalombatta , Szent István tér 10.
Hétfő- Péntek 9.30 - 17.30

Elvégzett képzéseim

  • Irodavezetői tréning
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Vezetői tréning
  • Vezetői integrációs képzés
  • Önismeret
  • Tárgyalástechnika
  • Általános otthontanácsadó
  • Otthonszakértő universitas képzés

Kínálatomból

eladó családi ház Kedvenc

Index image
37

eladó lakás Kedvenc

Index image
26

eladó családi ház Kedvenc

Index image
30

eladó kereskedelmi ingatlan Kedvenc

Index image
10