Ingatlan keresőX
1137 Budapest XIII. kerület , Pozsonyi út 49.
Megnyitottunk!

Rólam mondták

10 pont
Kedves,segítőkész mindenben a keresésem során segítségemre van az időt és energiát nem sajnálva az ügyfelétől Bárkinek szívből csak ajánlani tudom Jó szakember örülök,hogy megismerhettem
Szabó Anita
10 pont
Gyöngyi udvarias és felkészült.
B. Károly
10 pont
Gyöngyit mindenkinek csak ajánlani tudom!
F. Milán
10 pont
Nagyon segítőkész, rugalmas, képzett szakember. Ajánlom mindenkinek!
Pati Eszter
10 pont
Gyongyi nagyon sokat tett azert, hogy sikeresen el tudjam adni a lakasomat. Az egesz ertekesitesi folyamatot segitette a remekul megfogalmazott hirdetestol a birtokbaadassal kapcsolatos tanacsokig. Koszonom! :) Mindenkinek csak ajanlani tudom!
Belcsik András
10 pont
Nagyon felkészült,,teljesen az igényeinknek megfelelően segít. Koszonom szepen!
Váriné Pintér Mónika
10 pont
Megnyerő, jól felkészült szakmailag. Kellemes beszélgetőpartner, elmondja az esetleges hibákat, javasol őtleteket az átalakitásra.
Spontil Györgyi
10 pont
A hölgy nagyon kedves, rugalmas, barátságos, segítőkész és pontos! Csak ajánlani tudom!
F. Ibolya
10 pont
Pontos, precíz, korrekt, türelmes, segítőkész, és ami miatt remélem, hogy még lesz közös ügyletünk az, hogy a meggyőző és tárgyilagos érvei mögött, valódi tartalom és tudás áll, nem csak üres üzletileg érdekelt üres locsogás. A mellett, hogy elégedett vásárló vagyok, csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm. Becsüljék meg! ????
Szűcs Gyula
10 pont
Szakmailag rátermett. Udvarias,az ingatlanról szóban és a tényleges szemlevételezés egyeznek. Több ingatlanossal is találkoztam,de eddig ö kapta a maximális 10 pontot..További sikeres értékesítési kívánok a munkája során.
Pados Lászlóné
10 pont
Kedves, segítőkész, ajánlom, folyamatban van a keresés!
T. J. /. T. Tamás
10 pont
Rendkívül megbízható, érti az ingatlan piac működését, hatékonyan végzi a kiajánlásokat/találkozókat, türelmes, kedves és segítőkész. Ajánlom mindenkinek!
Pauer Pál
10 pont
Köszönet Iványi Gyöngyikének.. Ő volt az ,aki megértette milyen kis lakást szeretnék, és Ő segített a pénzemhez megfelelő kis lakáshoz jutnom.. A lakásomat eladtam mert a 3 emelet, de igaziból 4-k, emeletre felmenni nehezen tudok a 76 évesen. Nekem nagy segítség ahogy az ő emberséges hozzáállása ritka, mert sajnos sok ingatlanos , ha nem akarta megmutatni a kinézett lakást, azt felelte már nincs meg megvették és ennyi. Hála Iványi Gyöngyi ingatlanos munkatársuknak Ő keresete és várta az általam nagyjából emberi lakhatásra elképzelt lakás bejövetelét az eladóktól. Hálásan köszönöm Iványi Gyöngyikének, amit értem tett emberi nagyon rendes magatartásával., mert az eladott lakásomat vevő lassan kifizeti ha a bank átutalja neki a kért összeget. Nem voltam eddig bebiztosítva hogy hova költözhettem volna, ha Iványi Gyöngyike nincs. Köszönet. Szilágyiné Marika
Szilágyi Lászlóné
7 pont
Türelmes, segítőkész, kitartó
d. B. Á. Margit
10 pont
Nagyon rugalmasan tudtuk az ingatlanok bemutatását tervezni. Hétvégi munkavégzés nem jelentett gondot.
Karácsondi Mária
10 pont
A legempatikusabb ingatlanközvetítő, akivel valaha találkoztam.
Lukács Ildikó
10 pont
Nagyon kedves es segitokesz valaki es probal mindenben segiteni. Koszonom Gyongyi.
Nagy Józsefné
10 pont
Eddig egy lakást néztünk vele. De majd folytatjuk és hâtha találunk egy számunkra jót. Igen, aki keresne a barátok közül, Ôt is lehet megadni.
S. Ágnes
10 pont
Kedves intelligens egyéniség. Úgy vélem az empatikus magatartása elfogadhatóvá teszi a kliensei számára.
D. G. Julianna
10 pont
Elsőosztályú szakértelemmel, hozzáértéssel és lelkisimeretességgel végzi munkáját, és képviseli a felek érdekeit. (Szerintem ez nem feltétlenül lehetetlen, és nem ellentmondásos itt ebben a konkrét helyzetben.) Kitűnő és tiszteletreméltó munkát végzett. Csak köszönettel tartozunk neki komplex lebonyolításban nyújtott segítségéért. Csak ajánlani tudjuk munkáját.
Frankl Gábor

Díjaim, elismeréseim

A hónap budapesti tanácsadója
I. helyezett
2022. December

Elvégzett képzéseim

  • Ingatlanpiaci összehasonlító elemzés készítése
  • Energetikai tanúsítvány előkészítése
  • Általános otthontanácsadó

Kínálatomból

eladó újépítésű lakás Kedvenc

Index image
11

eladó újépítésű lakás Kedvenc

Index image
12

eladó családi ház Kedvenc

Index image
25

eladó lakás Kedvenc

Index image
20

eladó lakás Kedvenc

Index image
16