Ingatlan keresőX
Eladó lakás, H463266
Budapest I. kerület, Tabán, Attila út

94 900 000 Ft

  • 67m²
  • 3 szoba
  • 5. emelet
Kiemelt megbízás

Ízléses polgári otthon

Tabán, az I. kerület egy igazán különleges része. Itt élni igazi kiváltság, ritkán van a területen jó adottságú eladó ingatlan. Központi, mégis csendes, kiváló tömegközlekedés, családias környezet, kulináris élvezetek - mindez történelemmel átitatva. Aki egyszer megízleli, másra többé nem vágyik.

RÖVID ÖSSZEFOGLALÓ
Budapest I. kerületének Tabán városrészén, a Tabán parkkal szemben, az Attila úton polgári, portaszolgálatos, liftes, kétszárnyú lépcsőházas épület 5. emeletén, 67 m² alapterületű, utcára néző, 3 szobás, 1 fürdőszobás, jó állapotú, ízléses, világos, csendes lakás eladó.

TABÁN
Az Attila út 2. az I. kerület sík részén, a Várkert bazár mögött helyezkedik el. Ez egy egyirányú szakasz, ugyanis szétválik az út, így bár forgalmas résznek számít, mégsem zajos. A környék rendkívül biztonságos, minden egy karnyújtásnyira található.
- Budai Vár - 4-5 perc alatt felmehetünk és csodálhatjuk az elképesztő városi látképet, élvezhetjük a több száz éves utcák hangulatát
- Tabán - hatalmas zöld terület, szabadidős sportolási lehetőségekkel, játszótérrel
- kiváló tömegközlekedés - V17, 56; 5-ös busz
- legközelebbi bevásárlóközpontok - MOM Park, Mammut
- egészségügy - több szakrendelő közül választhat
- számos sportolási lehetőség a közelben pl.: futópálya, konditerem, tenisz, foci, kosárlabda stb.
- kulináris élvezetek nap mint nap
o Marischka
o Déryné
o Stand25 Bisztró
- infrastrukturálisan jól felszerelt: bölcsőde, óvoda, a város legjobb iskolái, Kormányablak, Önkormányzat, gyógyszertár, posta, bankok, fodrászat stb., minden a közvetlen közelben.

Nehéz szavakba önteni az életérzést, ami itt tapasztalható. Érdemes néhány órát rászánni, gyalog bejárni a környéket, megcsodálni a kilátást, beülni valahová egy kávéra, megebédelni valamelyik ismertebb étteremben és engedni, hogy a hely magával ragadja.

BETHLEN ISTVÁN UDVAR
Építésekor fölkeltette a köz felháborodását. Úgy ítélték meg, hogy nem illik bele az akkor szinte még érintetlen Tabán környezetébe. 1924-ben került átadásra. Dr. Neuschloss Kornél és ifj. Gyenes Lajos tervezték a kormány megrendeléséből. A visszafogott neobarokk stílusú, magas manzárdtetős bérpalota a mai napig kiemelkedik környezetéből.

A két bejáratú, két lépcsőházas, liftes házban 148 lakást alakítottak ki. Minden lakásnak kilátása nyílik valamelyik égtáj felé. Az asztalos- és üvegesmunkák, a lépcsőházi vaskorlátok, a külső kőfaragványok cseppet sem pazarló módon elegánsak, az udvari és folyosóburkolatok tetszetősen egyszerűek.

A mai napig portaszolgálat üzemel ügyelve az itt lakók biztonságára, kényelmére és a tisztaságra.
Közös költség: 14.500Ft, minden fogyasztás alapján fizetendő

Parkolni az utcán, közterületen lehet. Fizetős övezet. Az épület körül extra parkolók vannak kialakítva, ezzel is segítve a környéken lakók mindennapjait.

OTTHON
Hangulatos, világos, polgári lakás. 10 évvel ezelőtt saját részre teljeskörűen felújították, jó állapotú. Utcára és az udvarra is néz. Mivel magas emeleti, így nem zajos. Praktikus elosztású, funkcionálisan szétváló, de egy légtérben lévő konyha és nappali, különnyíló, tágas, jól berendezhető hálószobák. A fürdő és wc külön nyílik. Az átlagosnál nagyobb (3 méter) belmagasságnak köszönhetően kényelmes, élhető terekkel rendelkezik.

Szinte azonnal költözhető. Ajánlom azoknak, akik 3 szobás polgári lakásra vágynak Budán.

-------

Ha szívesen lakna egy régi bérpalotában, nem akar felújítással bajlódni és fontos számára a környezet, amelybe napi szinten hazaér, akkor ez a lehetőség Önnek szól. Várom hívását!#budapest #buda #eladó #polgári #bérpalota #1.kerület #I.kerület #ingatlan #ingatlanközvetítés #attilaút #tabán #várkertbazár #tdg #otthon #lakás

Regisztrációs szám

H463266

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
lakás
Építési mód
tégla
Méret
67 m²
Bruttó méret
69 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
300 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Észak-kelet
Lépcsőház típusa
függőfolyosó
Állapot
Homlokzat állapota
Átlagos
Lépcsőház állapota
Átlagos
Pince
Közös
Építés éve
1924
Fürdőszobák száma
1
Fekvés
utcai
Közös költség
14500
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Lift
van

Helyiségek

konyha
12 m²
szoba
13 m²
szoba
12 m²
nappali
22 m²
fürdőszoba
4.5 m²
wc
1 m²
gardrób
2.5 m²
Kállai Edit
Kállai Edit

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - II. kerület - TDG

eladó lakás Kedvenc

Index image
15

eladó újépítésű lakás Kedvenc

Index image
21

eladó lakás Kedvenc

Index image
28

kiadó lakás Kedvenc

Index image
14

eladó lakás Kedvenc

Index image
8

eladó lakás Kedvenc

Index image
7

kiadó lakás Kedvenc

Index image
16

eladó lakás Kedvenc

Index image
17

eladó lakás Kedvenc

Index image
22

eladó lakás Kedvenc

Index image
10