Ingatlan keresőX
Eladó lakás, H461641
Budapest V. kerület, Lipótváros

92 900 000 Ft

  • 60m²
  • 2 szoba
  • 5. emelet

Honvéd térre panorámás 5. emeleti jó állapotú lakás, liftes házban

Az 5.kerületben a Honvéd-térre panorámás, 5. emeleti, jó állapotban lévő, külön nyíló szobás ingatlan keresi új tulajdonosát. Befektetésre is alkalmas választás, mert bérlők lakják, akik továbbra is maradnának, illetve az 5.kerület a legértékállóbb kerület még válságos időkben is.

LAKÁS:
A lakás jó állapotban van, az elmúlt 10 évben fel lett újítva minden a lakáson belül, beleértve a vezetékeket a falba, és a nyílászárók is. Az alaprajzon látszik, hogy két különnyíló szoba van, és minden helyiség a folyosóról nyílik, így két diáknak is könnyen ki lehet adni. A nappaliból kitekintve a Honvéd térben gyönyörködhetünk, de a hálószobából is szép 5.kerületi utcai panorámánk van. A fürdő és a wc külön helyiségben van. A belmagasság 3 méternél magasabb. A fűtés házközponti egyedi méréssel. A közös költség pedig csak 30.000 forint körül van ami az 5.kerületi lakások közös költségéhez képest kedvező.

HÁZ:
A háznak a külső homlokzata és a lépcsőháza is jó állapotban van. A közlekedést lift segíti. A lakóközösség többségében tulajdonos, de sok albérlő is van. A ház 1950 előtt épült de a környéken az egyik legjobb állapotú háza, egyedi designnal készült, első pillantásra bele lehet szeretni már az épületbe is.

KÖRNYÉK:
Igazi Lipótvárosi életérzés.A Honvédelmi Minisztérium a sarkon, a Magyar Legfelsőbb Bíróság, az 5.kerületi Rendőr főkapitányság. Minden fontos intézmény a közelben. A Parlament is 500 méteren belül. Közlekedés szempontjából is megfelelő választás lehet. A Nyugati-pályaudvar 3 perc séta (4-6-os villamos, M3-as metró, buszok). De a Kossuth-Lajos tér is csak pár perc.


Befektetné a pénzét az 5.kerületben?

Íme egy jó befektetés válságos időkre is.

Regisztrációs szám

H461641

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
lakás
Építési mód
tégla
Méret
60 m²
Bruttó méret
60 m²
Fűtés
központi fűtés
Belmagasság
320 cm
Lakáson belüli szintszám
1
Tájolás
Dél
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Állapot
Homlokzat állapota
Lépcsőház állapota
Környék
csendes
Építés éve
1920
Fürdőszobák száma
1
Fekvés
utcai
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Lift
van

Helyiségek

konyha-étkező
8 m²
fürdőszoba
6 m²
kamra
3 m²
wc
3 m²
előszoba
8 m²
hálószoba
12 m²
nappali
20 m²
Tóth Róbert
Tóth Róbert

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - III. kerület - Óbuda

eladó lakás Kedvenc

Index image
7

eladó lakás Kedvenc

Index image
12

eladó újépítésű lakás Kedvenc

Index image
37