Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H470303
Makó

28 000 000 Ft

  • 91,7m²
  • 2 szoba
Árgaranciával

Egyedi lehetőség! Mini majorság várja új gazdáját!

Kedves Érdeklődő!
Takaros vegyes falazatú kis ház várja új tulajdonosát Makón, az Ardics utcában. Ez a mini majorság ideális otthona lehet azoknak, akik egy békés és nyugodt környezetre vágynak, és nem rettenek el az állattartástól és a földműveléstől. A majorság lehetővé teszi a saját gazdálkodást, de kiválóan alkalmas lehet turisztikai célú felhasználásra is.
Az eladó majorság összesen 3 telekből áll, amelyből a legnagyobb telken-2494 nm -helyezkedik el a 91 négyzetméteres lakóépület, istálló, hombár, kotárka, disznóólak, garázsok, géptároló- 200 nm - és egyéb tárolók. A másik két telek 842 négyzetméter, illetve 2090 négyzetméter. Mindkét terület kivett beépítetlen terület, melyek mezőgazdasági művelés alatt vannak.
Az ingatlan állapota átlagos, de ne aggódj, a falak alárakása és a szigetelés már megtörtént. A közművek bekötve: elektromos áram, víz, városi csatorna és gáz. A fűtést konvektorok biztosítják, és a házhoz 3x25 amperes hálózat tartozik. A nyílászárók fából készültek, a tetőn pedig hagyományos paraszt cserép található.
Az otthon két szobával rendelkezik, melyek közül az egyiket hajópadló, míg a másikat járólap borít. A fürdőszoba, a konyha és az előszoba járólappal van ellátva, míg a tárolók és a kamra betonborítást kaptak. A teljes értékű istálló téglával kirakott, a tárolók, garázsok betonosak.
Az ingatlan gazdasági területe jól kihasználható. A terület adottságai lehetővé teszik a baromfi- és disznótartást, amelyet nagyban elősegít a 80-100 disznó nevelésére alkalmas akol rendszer. A ház melletti konyhakertben pedig gyümölcsfák - alma, dió, füge, meggy, mogyoróbokor - várják, hogy betakarítsd a termésüket. A környező földterületeken pedig megterem minden, ami az állattartáshoz szükséges.
A kis ház téglával kirakott udvarán egy ásott kút is található, mely jelenleg nem használt. Az ingatlan biztonságáról teljes körű riasztórendszer gondoskodik.
Ne hagyd ki ezt az izgalmas lehetőséget! Ez a kis majorság nagyszerű választás lehet számodra. Gyere és nézd meg személyesen! Hívj most, hogy időpontot egyeztessünk egy személyes találkozóra!

Makóról bővebben itt: http://mako.hu/makoi-seta/

Legyél tisztában pénzügyeiddel mielőtt elkötelezed magad! Ebben díjmentesen a rendelkezésedre áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek, nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H470303. Itt meg tudod nézni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#elerhetootthon #otthon #ingatlan #koltozesrekesz #csaladihaz #ingatlanpiac #mako #ingatlaneladas #otthoncentrummako #ingatlanvasarlas #otthonkereses #bekoltozhetohaz #ingatlanertekesites #otthonteremtes #hagymatikum #otthoncentrum #MiniMajorsag #Gazdalkodas #KisHaz #Gyumolcsfak #Baromfitartas #Disznotartas

Regisztrációs szám

H470303

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
91,7 m²
Bruttó méret
120 m²
Telek méret
5 426 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
260 cm
Tájolás
Észak-kelet
Állapot
átlagos
Homlokzat állapota
Átlagos
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1935
Fürdőszobák száma
1
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
2
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

szoba
23.43 m²
szoba
13.8 m²
fürdőszoba-wc
4.84 m²
konyha
11.09 m²
előszoba
9.58 m²
kamra
9.7 m²
tároló
5.32 m²
tároló
13.97 m²
Csirik Nikoletta
Csirik Nikoletta

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Makó

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
44

eladó családi ház

Index image
28

eladó családi ház

Index image
29

eladó telek

Index image
8

eladó családi ház

Index image
71

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
27

eladó családi ház

Index image
30

eladó lakás

Index image
29

eladó családi ház

Index image
40

eladó családi ház

Index image
43