Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H470303
Makó

28 000 000 Ft

72 000 €

  • 91,7m²
  • 2 szoba
Árgaranciával

Egyedi lehetőség! Mini majorság várja új gazdáját!

Kedves Érdeklődő!
Makón, az Ardics utca végén található egy hangulatos mini majorság. Ez a kis paradicsom a béke és nyugalom iránt vágyóknak ajánlott, akik értékelik az állattartás és a földművelés lehetőségét. A földterület lehetővé teszi a saját gazdálkodást, és emellett kiválóan alkalmas turisztikai célú felhasználásra is.

Az eladó majorság három telekből áll össze. A legnagyobb, 2494 négyzetméteres bekerített területen helyezkedik el a 91 négyzetméteres lakóépület, istálló, hombár, kotárka, baromfi- és disznóólak, 2 db garázs, géptároló, és egyéb tárolók. A másik két telek mérete 842 négyzetméter és 2090 négyzetméter. Mindkét terület mezőgazdasági művelés alatt áll, így ideális földművelésre és állattartásra.

Az ingatlan gazdasági területe kitűnően kihasználható. A terület lehetőséget nyújt baromfi- és disznótartásra is, melyhez egy 80-100 disznó nevelésére alkalmas akol rendszer is rendelkezésre áll. A kb 200 négyzetméteres fedett géptárolóban remekül elhelyezhetők a földműveléshez szükséges gépek. A konyhakertben gyümölcsfák - alma, dió, füge, meggy, mogyoróbokor található, készen arra, hogy betakarítsa a termésüket. A környező földterületek pedig mindenre kiterjednek, amire az állattartás során szükség lehet. Előny, hogy két irányból is megközelíthető, a nagygépeknek a maroslelei út felől van biztosítva a bejárás a majorság területére, míg a mindennapos használat az Ardics utca felől történik meg.

A majorság területén található lakóépület, karbantartást, korszerűsítést igényel, bár jelen állapotában is működő képes. A falak alárakása és szigetelése már megtörtént. A közművek közül az elektromos áram, víz, városi csatorna és gáz is rendelkezésre áll. A fűtést konvektorok biztosítják, és a házhoz 3x25 amperes elektromos hálózat tartozik. A melegvizet villanybojler biztosítja. A nyílászárók fából készültek, a tető pedig hagyományos paraszt cseréppel van borítva. A két szoba padlóburkolata eltérő: az egyik hajópadlóval, a másik járólapborítással rendelkezik. A fürdőszoba, konyha és előszoba járólappal burkolt, míg a tárolók és a kamra betonborítást kaptak. Az istálló téglával kirakott, a tárolók és garázsok betonosak.
A ház udvarán található egy ásott kút, jelenleg nem használt állapotban. Az ingatlan biztonságáról teljes körű riasztórendszer gondoskodik.
Energetikai tanúsítvány: van
Energetikai besorolás: I
CO2 kibocsátás: I
Ne hagyja ki ezt az izgalmas lehetőséget! Ez a kis majorság remek választás lehet, jöjjön el és nézze meg személyesen!

Makóról bővebben itt: http://mako.hu/makoi-seta/

Legyél tisztában pénzügyeiddel mielőtt elkötelezed magad! Ebben díjmentesen a rendelkezésedre áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.
Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

Az ingatlanról rövid bemutató videó is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek, nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H470303. Itt meg tudod nézni az ingatlanról készült videót és FONTOS! még több képet, vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

#elerhetootthon #otthon #ingatlan #koltozesrekesz #csaladihaz #ingatlanpiac #mako #ingatlaneladas #otthoncentrummako #ingatlanvasarlas #otthonkereses #bekoltozhetohaz #ingatlanertekesites #otthonteremtes #hagymatikum #otthoncentrum #MiniMajorsag #Gazdalkodas #KisHaz #Gyumolcsfak #Baromfitartas #Disznotartas

Regisztrációs szám

H470303

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
91,7 m²
Bruttó méret
120 m²
Telek méret
5 426 m²
Fűtés
gázkonvektor
Belmagasság
260 cm
Tájolás
Észak-kelet
Állapot
Átlagos
Homlokzat állapota
Átlagos
Környék
csendes, jó közlekedés, zöld
Építés éve
1935
Fürdőszobák száma
1
Garázs
Benne van az árban
Garázs férőhely
2
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

szoba
23.43 m²
szoba
13.8 m²
fürdőszoba-wc
4.84 m²
konyha
11.09 m²
előszoba
9.58 m²
kamra
9.7 m²
tároló
5.32 m²
tároló
13.97 m²
Csirik Nikoletta
Csirik Nikoletta

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Makó

eladó családi ház

Index image
36

eladó családi ház

Index image
41

eladó családi ház

Index image
39

eladó családi ház

Index image
41

eladó családi ház

Index image
37

eladó panel lakás

Index image
31

eladó családi ház

Index image
41

eladó családi ház

Index image
30

eladó családi ház

Index image
35

eladó családi ház

Index image
26

eladó családi ház

Index image
26

eladó családi ház

Index image
30