Ingatlan keresőX
Eladó családi ház, H458012
Makó

36 000 000 Ft

  • 98m²
  • 4 szoba
Árgaranciával

Makói 3 szoba nappalis családiház

Tisztelt Érdeklődő!
Makón a Bajza utcában eladásra kínálunk egy belsőleg és külsőleg szinte teljesen megújult vegyesfalazatú családi házat. A közel 100 négyzetméteres házban kialakításra került 3 db hálószoba -melyből 2 db különnyíló-, nappali, konyhasarok, fürdőszoba wc-vel, és egy hosszú folyosó. A ház alárakott szigetelt. A helyiségek új teknőszigeteléssel ellátott aljzatbetonozást kaptak. A szobák laminált padlósak, a többi helyiség járólapos burkolatot kapott. A megújulás során az elektromos hálózat, víz és csatorna rendszer ki lett cserélve. A fűtés a szobákban radiátorokkal, míg a többi helyiség padlófűtéssel megoldott, melyet kondenzációs gázkazán biztosít a melegvízzel együtt. A fűtési költségek a kedvezményes éves felhasználási keretbe beleférnek, köszönhetően a szigeteléseknek és az alacsony belmagasságoknak. A belmagasságok 215 cm és 245 cm között váltakoznak. Az egész házban energiatakarékos izzók kerültek beszerelésre, egyben minden helyiség állítható színvilágú dekorációs ledszalagos díszvilágítást is kapott. Az ablakok az utca felől és szomszéd felöli részen műanyagok, az udvarfelőli részen pedig fából készültek, szigeteltek. A bejárati fém ajtó cserélve lesz műanyagra. A ház utcai és udvari homlokzati része már vakolt, a szomszéd felőli fal és a hátsó falszakasz befejezésre vár. A hátsó falszakaszhoz az anyagok már megvannak. Az udvar felől 8 centiméteres szigetelés, illetve a folyósó mennyezeti részén 30 centiméteres kőzetgyapotszigetelés került beépítésre. A felújításkor a tetőfedés is cserélve lett lemeztetőre. Az 562 négyzetméteres telken egy kutya kennel és egy táróló helyiség is található. Az udvar bejárati része térkővel kirakott, illetve egy külső terasz alapjai is kialakításra kerültek, mint ahogyan képeken is látszik. A telek többi része füvesített, karbantartott. A lemez kerítés szintén új. Az elektromos kapu kényelmesebbé teszi a bejutást az udvarra. A városközpont 1500 méterre található, autóval 3 perc, kerékpárral 5 perc, gyalog 15 perc. Az ingatlan per és tehermentes, birtokbaadás 60-90 nap.
További tájékoztatásért kérem, hívjon bizalommal, találjuk meg együtt leendő otthonát, vállalkozásának telephelyét!

Az ingatlanról rövid bemutató videót is készült. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézi, akkor a videó azonnal indítható a képgaléria elején. Ha egy másik weboldalon találta ezt a hirdetést, kérem, nyissa meg az Otthon Centrum weboldalát, kattintson a „Regisztrációs szám keresése” menü pontra, és írja be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: H458012 Itt meg tudja tekinteni az ingatlanról készült videót és még több képet, vagy írjon nekem, és szívesen elküldöm a felvételt, képeket.

Makóról bővebben itt: http://mako.hu/makoi-seta/

Legyen tisztában pénzügyeivel, mielőtt elkötelezi magát! Ebben díjmentesen az Ön rendelkezésére áll bankfüggetlen hitelközvetítőnk.

Vevőinket profi és kedvező díjazású ügyvédi háttérrel is segítjük a szerződéskötés során.

#Makó #felújított #vegyesfalazat #4szoba #otthoncentrum #gázközpontifűtés #Hagymatikum #rendezetttelek

Regisztrációs szám

H458012

Az ingatlan adatai

Értékesités
eladó
Jogi státusz
használt
Jelleg
ház
Építési mód
vegyesfalazatú
Méret
98 m²
Bruttó méret
127 m²
Telek méret
562 m²
Fűtés
Gáz cirkó
Belmagasság
245 cm
Tájolás
Észak-nyugat
Állapot
Homlokzat állapota
Átlagos
Építés éve
1935
Fürdőszobák száma
1
Víz
Van
Gáz
Van
Villany
Van
Csatorna
Van
Tároló
Önálló

Helyiségek

hálószoba
20.22 m²
hálószoba
11.2 m²
hálószoba
17.24 m²
nappali
16.46 m²
fürdőszoba-wc
7.86 m²
közlekedő
12.29 m²
közlekedő
4.75 m²
konyha
7.6 m²
Csirik Nikoletta
Csirik Nikoletta

Hitelszakértő

Irodánk kínálatából - Makó

eladó lakás Kedvenc

Index image
30

eladó családi ház Kedvenc

Index image
37

eladó családi ház Kedvenc

Index image
29

eladó lakás Kedvenc

Index image
30

eladó családi ház Kedvenc

Index image
31

eladó családi ház Kedvenc

Index image
28

eladó családi ház Kedvenc

Index image
45

eladó családi ház Kedvenc

Index image
36

eladó családi ház Kedvenc

Index image
26

eladó családi ház Kedvenc

Index image
25

eladó családi ház Kedvenc

Index image
35